Χανιά | Πετάνε, πετάνε, οι τιμές στο αεροδρόμιο Χανίων!

χανιά-πετάνε-πετάνε-οι-τιμές-στο-αερο-42457

ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣΣτην Αθήνα έβαλαν νερό στο κρασί τους, ως προς τις τιμές στο αεροδρόμιο, στα Χανιά φαίνεται οτι ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτή η αναγκαιότητα της οικονομικής τιμής στο κυλικείο.

Αυτό επισημαίνει σε χθεσινή επιστολή της προς την Περιφέρεια Κρήτης, τη Διεύθυνση Εμπορίου, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Ε.Β.Ε. Χανίων, η Ενωση Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Χανίων.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «το αεροδρόμιο ‘Ελ. Βενιζέλος’ των Αθηνών είναι και παραμένει ένα από τα ακριβότερα αεροδρόμια του κόσμου ως προς τους φόρους αεροδρομίων, γι’ αυτό και πολλές εταιρείες το αποφεύγουν.

Αν μάλιστα ο ατυχής επιβάτης καθόταν να πιει έναν καφέ, τότε τον αισθάνεται πικρό όση ζάχαρη και να του έβαζε (πληρώνοντάς τον 3 – 5 ευρώ) και συγκρίνοντας με το πόσο τον έχει πληρώσει σ’ άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Σήμερα η κατάσταση αρχίζει να αλλάζει, κάποιοι έβαλαν νερό στο κρασί τους και ο καφές κοστίζει από 1,20, το τοστ 1,15 – 1,35 ευρώ, το εμφιαλωμένο νερό 0,35 ευρώ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε».

Στο σημείο αυτό προσθέτει:

«Εμείς εδώ στο κυλικείο του αεροδρομίου Χανίων; Θα εξακολουθήσουμε και φέτος να έχουμε τις τιμές στα παραπάνω είδη που είχαμε την εποχή της ευδαιμονίας; Το πνεύμα του αεροδρομίου Αθηνών δεν θα μας αγγίξει; Ας μην ακούσουμε τις δικαιολογίες περί ακριβού ενοικίου και αυξημένου Φ.Π.Α., τα ίδια ίσχυαν και ισχύουν και στο αεροδρόμιο Αθηνών. Γιατί πώς να το κάνουμε δεν συμβαδίζουν χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες και ο καφές να πετάει πιο ψηλά από τα 3 ευρώ και το νεράκι να φτερουγίζει τα 2,70 ευρώ.

Δεν περπατά έτσι το πράγμα και ο τόπος δυσφημίζεται από την πρώτη ή την τελευταία εντύπωση που αποκομίζει ο τουρίστας φεύγοντας».

Την επιστολή υπογράφουν εκ του Δ.Σ. ο πρόεδρος Ι. Κουκουράκης και ο γενικός γραμματέας Εμμ. Ηλιάκης.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook