Χανιά | «Παρέμβαση» στο γεφυράκι της Χαλέπας

χανιά-παρέμβαση-στο-γεφυράκι-της-χα-48180

Το σημείο του δρόμου στο οποίο βρίσκεται το γεφυράκι της Χαλέπας ο δρόμος στενεύει επικίνδυνα για οδηγούς και για πεζούς.
ΧΑΛΕΠΑΑποφασίστηκε λοιπόν να γίνει «παρέμβαση»σε εκείνο ακριβώς το σημείο.

Την υλοποίηση των έργων ενέκρινε ομόφωνα το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων κατόπιν εισήγησης του μέλους του Παντελή Σταυρουλάκη.

Ομως, το Συμβούλιο έχει, ως γνωστόν, γνωμοδοτικό χαρακτήρα, επομένως η παρέμβασή του αναμένεται να τεθεί προς απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Συμβούλιο της Κοινότητας ζητά «ένταξη στα έργα πρώτης προτεραιότητας του Δήμου Χανίων της διαπλάτυνσης της οδού Χαλέπας από το ύψος που ενώνεται με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι και το γεφυράκι (συμβολή με οδό Γραμβούσας).

Οπως δήλωσε χθες ο κ. Σταυρουλάκης, εντός των επόμενων ημερών θα υποβάλει και σχετικό υπόμνημα στον δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη «ευελπιστώντας και στη δική του πραγματικά σημαντική βοήθεια, ώστε να μην υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις και να υλοποιηθεί κι αυτό το έργο, μέσα στα τόσα πραγματικά έργα πνοής για την πόλη που έχει κάνει αυτή η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα».

Ο κ. Σταυρουλάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργιο Μαρακάκη «καθώς το θέμα τέθηκε ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως», αλλά και προς «τα μέλη του Συμβουλίου, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης της Δ.Κ. Χανίων για την άριστη συνεργασία που υπάρχει».

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook