Χανιά | Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την ΔΟΥ από τους αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας | Photos

χανιά-παράσταση-διαμαρτυρίας-έξω-από-105007

enot 3Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Χανίων πραγματοποίησαν το πρωί οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αντίστοιχα.

Με δηλώσεις του στο zarpa.gr ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας κ. Σοφοκλής Τσουρουνάκης τόνισε η σημερινή κινητοποίηση γίνεται ενάντια «στο σχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που νομιμοποιεί και επεκτείνει τα χαράτσια στα ακίνητα και στους αγρότες, ενισχύοντας τη φοροκαταιγίδα σε βάρος του λαού, αφού φτάνουν στο σημείο να φορολογήσουν ακόμα και τα μαντριά.»

enot 2Ο κ. Τσουρουνάκης ανέφερε επίσης οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου δεν σταματούν εδω καθώς την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου η Ενωτική Πρωτοβουλία θα λάβει μέρος στην Πανελλαδική κινητοποίηση και παράλληλα καλεί τον αγροτικό κόσμο «με τα αυτοκίνητα τους να προσέλθουν στον προσυγκέντρωση που θα γίνει στις 10 το πρωί στον κόμβο των Μουρνιών»

enot 1Ανάλογα είναι και τα θέματα που βάζει και ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης είπε μεταξύ άλλων  «ότι οι κτηνοτρόφοι είμαστε σε μία απελπιστική κατάσταση και δεν μπορούμε πλέον να πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Οι επιδοτήσεις φέτος θα είναι μειωμένες 10% με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στο υψηλό κόστος παραγωγής.»

Επίσης τόνισε ότι οι επιδοτήσεις δεν θα δοθούν από την τράπεζα σε όποιον έχει οφειλές για άλλα χρέη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook