Χανιά | Νέο συλλαλητήριο και νέο «όχι» στην διαθεσιμότητα | Photos

χανιά-νέο-συλλαλητήριο-και-νέο-όχι-σ-97547

24 9 2Στους δρόμους κατέβηκαν και σήμερα εργαζόμενοι στα Χανιά πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ ενάντια στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων

24 9 4Αν και η συμμετοχή στην σημερινή κινητοποίηση δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων ημερών εντούτοις αρκετοί ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στα Χανιά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στις κυβερνητικές επιλογές.

24 9 1Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Νεκτάριος Πετράκης τόνισε ότι ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται με την 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Ο κ. Πετράκης είπε ότι ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος και ο καθένας από τους έλληνες πολίτες θα πρέπει να αναλάβει το βάρος της ατομικής του ευθύνης.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ επίσης κάλεσε τους Χανιώτες να συμμετάσχουν μαζικά στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Μετά την αρχική συγκέντρωση ακλούθησε και πορεία στους δρόμους της πόλης.

Συγκέντρωση στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων πραγματοποίησε το πρωί και το ΠΑΜΕ.

24 9 3Με δηλώσεις της το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ στα Χανιά Μαρία Γιαννάκη είπε πρέπει να γίνει υπόθεση του λαϊκού κινήματος η κλιμάκωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που ισοπεδώνει κάθε δικαίωμα που έχει απομείνει από το βάρβαρο σύστημα τους.»

24 9 5Η κυρία Γιαννάκη είπε πως απαραίτητη είναι η ενιαία πάλη όλων των εργαζομένων, των ανέργων των αγροτών και όλων εκείνων που πλήττονται σήμερα  από αυτές τις πολιτικές.

pamΤέλος κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο έκανε και ο αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Χανίων Γιάννης Κατσαρός που κάλεσε τον αγροτικό κόσμο να συμμετάσχει μαζικά στις κινητοποιήσεις  χαρακτηρίζοντας τεράστια τα προβλήματα και της αγροτικής τάξης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook