Χανιά | Μαυροπουκαμισάδες τα ΄σπασαν στο κέντρο της πόλης | Photos

χανιά-μαυροπουκαμισάδες-τα-΄σπασαν-σ-109357

PB210539Αρχικά με φωνές και τραγούδια κι έπειτα με φασαρίες και βανδαλισμούς, οι πολύ νεαροί «μαυρο-πουκαμισάδες» (σύμφωνα  με μαρτυρίες) είχαν αποφασίσει να μην πάνε για ύπνο, αν δεν εκτόνωναν την καταστροφική τους μανία στη δημόσια περιούσια.

Το περιστατικό έλαβε χώρε τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο μετά τις 04:00, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αποκορώνου, πολύ κοντά στην Αγορά, στη διασταύρωση με Μπουνιαλή. 

Όπως εξηγεί στο zarpa.gr, κάτοικος της περιοχής, ήταν μια ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι με τις φωνές και τα σπασίματά τους, ξύπνησαν όλη τη γειτονιά. Εκτιμά ότι ήταν μεθυσμένοι και ότι μέχρι εκείνη την ώρα διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής.

Μάλιστα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, η χθεσινή κατάσταση ήταν πρωτοφανής, διαπιστώνει.

PB210534Έκοψαν τα σήματα!

Οι νεαροί, άρχισαν να κλοτσούν με μανία τα πεζοδρόμια, έριξαν τις ζαρντινιέρες κι έπειτα… έκοψαν από τη βάση τους και τα τρία σήματα κυκλοφορίας που βρίσκονται στη διασταύρωση.

PB210536

PB210537

Αδιαφορία

Το πρωί, με το πρώτο φως του ήλιου, η γυναίκα, διαπιστώνοντας ότι τα σήματα παραμένουν «πεσμένα» κατά μήκος του πεζοδρομίου αλλά και πάνω στην οδό Μπουνιάλη, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Δυστυχώς, εκείνοι της απάντησαν ότι αυτό είναι αρμοδιότητα του Δήμου. Η γυναίκα κάλεσε στο Δήμο αλλά όλες οι υπηρεσίες ήταν κλειστές.

PB210538Κίνδυνος

Στο μεταξύ, περαστικοί «σκόνταφταν» διαρκώς πάνω στα σήματα, ενώ υπαρκτός ήταν και ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

Έτσι, η γυναίκα κατέβηκε, μάζεψε τις ζαρντινιέρες, έβαλε στην άκρη τα σήματα (φωτο) καθάρισε και προσπάθησε να επαναφέρει το δρόμο στην πρότερη κατάσταση.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook