Χανιά | Κλοπές χαλκού αξίας 10.000 ευρώ την ημέρα | Τραγική η κατάσταση λέει ο Μ. Κεμεσίδης

χανιά-κλοπές-χαλκού-αξίας-10-000-ευρώ-την-η-98934

xalkosΚλοπές και ζημιές σε αντικείμενα χαλκού η αξία των οποίων σε αρκετές περιπτώσεις και σε ημερήσια βάση ξεπερνά ακόμα και τις 10.000 ευρώ πραγματοποιούν άγνωστοι σύμφωνα με τα όσα είπε στον SUPER FM 89.6 ο αντιδήμαρχος Χανίων Μανόλης Κεμεσίδης.

Ο αντιδήμαρχος Χανίων είπε πως η τραγική αυτή κατάσταση που ζημιώνει τον δήμο και κατ επέκταση τους πολίτες δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί.

Ο κ. Κεμεσίδης αναρωτήθηκε που και πως οι διάφοροι κλέφτες χαλκού πουλάνε αυτά τα αντικείμενα, ενώ τόνισε ότι οι κλοπές αλλά και οι ζημιές που προκαλούν οι διάφοροι άγνωστοι είναι στην ημερήσια διάταξη.

Πρέπει είπε ο αντιδήμαρχος Χανίων να υπάρξει ένας συντονισμός δήμου και αστυνομίας προκειμένου να παταχθούν τα συγκεκριμένα φαινόμενα που έχουν εξελιχθεί σε αγκάθι για το δήμο και τις υπηρεσίες του.

One thought on “Χανιά | Κλοπές χαλκού αξίας 10.000 ευρώ την ημέρα | Τραγική η κατάσταση λέει ο Μ. Κεμεσίδης

  1. Εύκολα μπορεί να διαλευκανθεί η υπόθεση, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..

    Οι πηγές των μετάλλων για πλιάτσικο είναι πολλές, παντού, χωρίς υπερβολή.. Όμως οι προορισμοί είναι συγκεκριμένοι, πεπερασμένοι: ΜΕΤΚΑ του άρχοντα Μυτιληναίου, και κάποιες ακόμα βιομηχανίες.. Από εκεί ξετυλίγεις το νήμα της νέας αυτής Οικονομίας, της Οικονομίας της Λεηλασίας («η ευκαιρία πίσω από την Κρίση» του ΓΑΠ).. Ο Κεμεσίδης που δακτυλόδειξε Γύφτους ( https://sites.google.com/site/romeandromania/gypsies ), να πάει να γ@μηθεί, μαζί με το κεφάλι του λαλάκα, που μας κυβερνά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook