Χανιά | Καταψηφίστηκε ο απολογισμός στον Εμπορικό Σύλλογο από τη Γενική Συνέλευση

χανιά-καταψηφίστηκε-ο-απολογισμός-στ-61987

emporikos2Πρωτόγνωρη συμμετοχή που ξεπέρασε τα 100 άτομα, ενώ στο παρελθόν ποτέ δεν είχε υπερέβη τα 25-30, οι οποίοι αναζητούν ένα σύλλογο που θα μπορεί να ανταπεξέρθει στις δυσκολίες και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

Η μεγάλη συμμετοχή αφορούσε και την αγανάκτηση των μελών του συλλόγου σχετικά με τον τρόπο ανάληψης των θέσεων του προεδρείου από την πολυσυζητημένη πεντάδα η οποία προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι καρέκλες αλλά μάταια.

emporikos1Η απέχθεια του κόσμου προς τον στρεβλό συνδικαλισμό έγινε ξεκάθαρη αφού παρακολουθώντας την συζήτηση έγινε αμέσως αντιληπτή η διαφορετική λογική έτσι είτε από μόνοι τους είτε μετά από την παρότρυνση των μελών του Δ.Σ Ιωάννας Μπινιά, Φακιδάρη Γιάννη και Χίνου Γιάννη καθώς και του Νίκου Βουρλάκη αλλά και σύσσωμης της ΠΑΣΕΒΕ που εκπροσωπεί, καταψηφίστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός με συντριπτική πλειοψηφία 55 ΟΧΙ 18 ΝΑΙ και 4 ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ, ταυτόχρονα καταψηφίστηκε ακόμα και ο Οικονομικός Απολογισμός με 31 ΝΑΙ 35 ΟΧΙ και 4 άκυρα λευκά.

emporikos3Την ημέρα που αποφάσισε το δικαστήριο ότι τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα αναγνωρίζουν την νέα διοίκηση, την ίδια στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων ξεκαθάρισε ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό, δίνοντας τελείως διαφορετική εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο έξυπνος χειρισμός της ημέρας ανήκει στον κ. Γιάννη Μαργαρώνη που περιόρισε στο ελάχιστο την τοποθέτηση του και γύρισε διακριτικά την πλάτη στον προστατευόμενο του τοποθετούμενος κατ’ ιδίαν ότι αν παρέμενε ο ίδιος δεν θα γινόταν τέτοιες καταστάσεις αλλά δεν μπορεί να γίνει χίλια κομμάτια και τον είχε περισσότερη ανάγκη το επιμελητήριο.

Σε ερώτηση που τέθηκε από μέλος για το αν οι ομάδες ήταν διατεθειμένες να παραιτηθούν και να πάνε σε εκλογές? Η τοποθέτηση της Μπινιά, Φακιδάρη και Χίνου ήταν ξεκάθαρη και άμεση, σε αντίθεση με την άλλη ομάδα που απέφυγε να απαντήσει και μάλιστα με τον κ. Ζερβουδάκη να προσπαθήσει να γλυκάνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να αφήνει πιθανότητες ακόμα και να μην παραιτηθεί, αφού ο απολογισμός αφορά το 2012.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν, οι έμποροι εξέφρασαν την άποψη τους και ελπίζουν σε έναν εμπορικό σύλλογο με ουσιαστικό ρόλο και λόγο στα προβλήματα τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook