Χανιά | Καταγγέλλει «τη νέα επιχείρηση καταστολής» η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων

χανιά-καταγγέλλει-τη-νέα-επιχείρηση-57687

marinopoulos_ktinoreofos-copyΑνακοίνωση με την οποία καταγγέλλει «τη νέα επιχείρηση καταστολής ενάντια στον αγώνα των φτωχομεσαίων κτηνοτρόφων που εκφράστηκε αυτή τη φορά με τη σύλληψη του προέδρου του συλλόγου κτηνοτρόφων, Σταυριανουδάκη Μανούσου, που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας για δεύτερη φορά, του αντιπροέδρου του Συλλόγου κτηνοτρόφων Ξανθουδάκη Γιάννη και των μελών του ΔΣ Μπομπολάκη Δημήτρη και Βενετάκη Γιώργη που είναι και πρόεδρος του Συνεταιρισμού κτηνοτρόφων Ν Χανίων, εξέδωσε  το Δ.Σ της Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καταγγέλλει τη νέα επιχείρηση καταστολής ενάντια στον αγώνα των φτωχομεσαίων κτηνοτρόφων που εκφράστηκε αυτή τη φορά με τη σύλληψη του προέδρου του συλλόγου κτηνοτρόφων, Σταυριανουδάκη Μανούσου, που είναι και μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας για δεύτερη φορά, του αντιπροέδρου του Συλλόγου κτηνοτρόφων Ξανθουδάκη Γιάννη και των μελών του ΔΣ Μπομπολάκη Δημήτρη και Βενετάκη Γιώργη που είναι και πρόεδρος του Συνεταιρισμού κτηνοτρόφων Ν Χανίων. Το μεγάλο «έγκλημα» για το οποίο συνελήφθησαν ήταν ότι είναι μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Κτηνοτρόφων και οργάνωσαν κινητοποίηση αποφασισμένη ομόφωνα από μαζικότατη ΓΣ  του Συλλόγου που συμμετείχαν πάνω 150 κτηνοτρόφοι, με στόχο να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και ο καταναλωτής μνα το αγοράσει σε τιμή που να το μπορεί να το αγοράσει.

Είναι το τρίτο περιστατικό σύλληψης προέδρου και συνδικαλιστών φορέων στο νομό  μέσα σε ένα μήνα. Φαίνεται ότι οι τοπικές αρχές με υπερβάλλοντα ζήλο προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη κυβερνητική κατεύθυνση περί «νόμου κα τάξης».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλεί τη φτωχομεσαία αγροτιά του νομού, το εργατικό λαϊκό κίνημα και τους μαζικούς φορείς να ορθώσουν κίνημα αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που, προκειμένου να υλοποιήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, οργανώνει μέτρα κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας. Να καταδικάσουν μαζικά την παραπάνω ενέργεια.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook