Χανιά | Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος ο Τάσος Βάμβουκας

χανιά-και-επίσημα-υποψήφιος-δήμαρχος-11684

vamvoukasΤην πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Χανίων, ανακοίνωσε και επίσημα, ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Ενεργών Πολιτών», κ. Τάσος Βάμβουκας.

«Ναι σε συνεργασίες – Όχι σε χρίσματα»

Όπως είπε μιλώντας στον SUPER FM, στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, θα είναι και πάλι υποψήφιος, επιδιώκοντας πάντα τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες αλλά όχι «το χρίσμα» κάποιου κόμματος, καθώς η ίδια η λέξη, όπως είπε ενέχει μια αρνητική έννοια, δέσμευσης και καθοδήγησης των ψηφοφόρων, κάτι που θεωρεί ότι είναι ευρύτερα αντιληπτό από όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς.

Διαφάνεια στα οικονομικά

Ερωτηθείς σχετικά με τις προτεραιότητές του για το Δήμο Χανίων, μίλησε για ανάγκη απόλυτης διαφάνειας στην οικονομική διαχείριση του Δήμου και προέταξε την κοινωνική πολιτική ως βασικό άξονα της πολιτικής του «Δήμου Ενεργών Πολιτών».

«Ο πολίτης πρέπει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη του σε εκείνους που διαχειρίζονται τα οικονομικά του Δήμου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για την κακή εικόνα της πόλης (τραπεζοκαθίσματα στους δημόσιους χώρους, κυκλοφοριακό) εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί με τρόπο ανέξοδο, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και να μην υπολογιστεί το «κόστος» από τις συγκρούσεις με τα «μικροσυμφέροντα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook