Χανιά | Κάποιο λάκκο έχει… η Μπότσαρη | Προσοχή!

χανιά-κάποιο-λάκκο-έχει-η-μπότσαρη-π-108716

mpotsari0Εσύ, έπεσες στη λακκούβα;

Ένα τροχαίο με τραυματισμό, πολλά ακόμα που απεφεύχθησαν τελευταία στιγμή, δεκάδες αυτοκίνητα που παραλίγο να «σπάσουν», τεράστια ταλαιπωρία και κίνδυνος για εκατοντάδες Χανιώτες που «έπεσαν» (και θα πέσουν) στην λακκούβα… τάφρο που «χωρίζει στα δύο» την οδό Μάρκου Μπότσαρη, έναν κεντρικότατο δρόμο της πόλης.

mpotsari4

mpotsari3

Δεκάδες καταγγελίες

Από το απόγευμα του Σαββάτου, ακροατές του SUPER FM, καταγγέλλουν την ύπαρξη της λακκούβας που βλέπετε στη φωτογραφία στη Μπότσαρη, στο ύψος της Πολέντα (ακάλυπτης τότε) η οποία, «καμουφλαρισμένη» αφού είχε γεμίσει ως πάνω με βρόχινο νερό, αποτελούσε «παγίδα» στην οποία «έπεσαν» δεκάδες διερχόμενα οχήματα.

Όπως καταγγέλλει ακροατής μας, η λακκούβα είναι «μήκους 1m πλάτους 0,5m και βάθους σε μερικά σημεία έως και 15 εκατοστών» και υπάρχει στο σημείο εδώ και μέρες.

«Κάθε λίγο εμφανίζονται εργάτες οι οποίοι τοποθετούν μόνο άμμο η οποία με το πέρασμα των αυτοκινήτων αλλά και τη βροχή φεύγει», συμπληρώνει.

Το ατύχημα

Μάλιστα, εχθές το βράδυ, «μοτοσυκλετιστής έπεσε στην τρύπα, έχασε τον έλεγχο… και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο», με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Μετά το ατύχημα

Ακροάτρια του SUPER FM, πέρασε αργότερα από το σημείο, το οποίο για λόγους ασφαλείας, είχε αποκλείσει η αστυνομία.

Πώς; Τοποθετώντας καταμεσής του δρόμου, πορτοκαλί κορίνες αλλά και έναν… μπλε κάδο ανακύκλωσης, ώστε να είναι ορατός από μακριά! (καθόλου sic).

Αργότερα, συνεργεία του Δήμου πήγαν στο σημείο και ξαναέκλεισαν με άμμο τη λακκούβα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ας ελπίσουμε να μην βρέξει, γιατί σε αντίθετη περίπτωση πιθανόν να επαναληφθεί κάποιο ατύχημα.

Ιδού το σχόλιο του ακροατή μας:

«Σήμερα πάλι η άμμος φεύγει… το βράδυ θα έχουμε σίγουρα άλλο μοτοσυκλετιστή να πέφτει στην παγίδα από όπου πιθανά να μη ξανασηκωθεί. Που είναι ο Δήμος; Ποιός επιτέλους έχει προσωπική ευθύνη;

mpotsari2

mpotsari1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook