Χανιά | Επιστολή για τις συγκοινωνίες στον Αποκόρωνα απο τον Χ. Κουκιανάκη

χανιά-επιστολή-για-τις-συγκοινωνίες-σ-97904

ktelΤο ζήτημα της ενδοσυγκοινωνιακής σύνδεσης των χωριών του δήμου Αποκορώνου επιθυμεί να τεθεί επί τάπητος με σχετική επιστολή που αποστέλλει προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αποκόρωνα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:

Αναλυτικότερα  η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Όλοι μας γνωρίζουμε το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση οι δημότες του Δήμου Αποκόρωνα, σχετικά με την δυσκολία μετακίνησης των.

Η ανυπαρξία ενδο-συγκοινωνιακής σύνδεσης των χωριών του Δήμου Αποκόρωνα, δημιουργεί διαρκές και σταθερό πρόβλημα στην καθημερινότητα των δημοτών, μιας και η καθημερινή μετακίνηση τους καθίσταται δύσκολη και χρονοβόρα και σε συνδυασμό με την υφιστάμενη οικονομική κρίση δημιουργούνται αισθήματα  δυσαρέσκειας και αγανάκτησης στους δημότες μας.

Ζητούμε την Σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής η οποία αφού αξιολογήσει το προαναφερθέν πρόβλημα σύμφωνα με τις ανάγκες των Δημοτών, να επιδιώξει την εξεύρεση λύσης σε συνεννόηση με το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Πιστεύουμε ότι με την κατάλληλη συνεννόηση και τον σωστό προγραμματισμό καθίσταται εφικτός ο τερματισμός του παραπάνω  προβλήματος με αποτέλεσμα  την άμεση αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και επισκεπτών του δήμου μας, καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Σας καλούμε να προβείτε στις όποιες απαραίτητες ενέργειες απαιτούνται, έτσι ώστε ο Δήμος να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες οι οποίες θα συμβάλλουν  στην επίλυση του προβλήματος, τόσο της ενδο-συγκοινωνιακής σύνδεσης των χωριών του Αποκόρωνα όσο και της καλυτέρευσης της ήδη υπάρχουσας με τα Χανιά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook