Χανιά | Επικίνδυνη κολώνα της ΔΕΗ μετά από τροχαίο | Photos

χανιά-επικίνδυνη-κολώνα-της-δεη-μετά-α-117696

P1021699

Απογοητευτική η εικόνα και άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στη συμβολή των οδών Ι. Σφακιανάκη και Στρ. Τζανακάκη, στα Χανιά, όπου εχθές αργά τη νύχτα επιβατικό αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στον σιδερένιο πυλώνα της ΔΕΗ.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο πυλώνας έχει μετατοπιστεί από τη θέση του, αφού το όχημα προσέκρουσε στην -ήδη σκουριασμένη- βάση του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να σπάσει, εάν δεν αντικατασταθεί άμεσα.

Το zarpa.gr, βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο λίγο πριν νυχτώσει, στις 17:00 περίπου το απόγευμα της Πέμπτης, όπου, όπως μπορείτε να δείτε, εκτός από μια βαριά ξύλινη τάπα που έχει χρησιμοποιηθεί για να κλείσει προσωρινά η τρύπα στο πεζοδρόμιο και από την προειδοποιητική κορδέλα που εφιστά την προσοχή των πολιτών, καμία άλλη εργασία δεν έχει γίνει.

Ας ελπίσουμε οι αρμόδιοι να προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση του πυλώνα, καθώς το σημείο είναι κεντρικότατο.

P1021700

P1021702

Τραγική ειρωνεία

Όπως προαναφέρθηκε, πολύ αργά χθες τη νύχτα, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συγκεκριμένη διασταύρωση, με το ένα να προσκρούει, εν τέλει, στον πυλώνα της ΔΕΗ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, σχεδόν δύο χρόνια πριν, ένας νεαρός συμπολίτης μας, δεν είχε σταθεί το ίδιο τυχερός, χάνοντας τη ζωή του στην άσφαλτο, ακριβώς στο ίδιο σημείο.

P1021698

 

One thought on “Χανιά | Επικίνδυνη κολώνα της ΔΕΗ μετά από τροχαίο | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook