Χανιά | Γυναίκα λιμενικός καταγγέλλει συνάδελφο για βιασμό εν ώρα υπηρεσίας

χανιά-γυναίκα-λιμενικός-καταγγέλλει-92387
limeniko
Γυναίκα επικελευστής του Λιμενικού κατήγγειλε ότι εν ώρα υπηρεσίας έπεσε, ανήμερα των Χριστουγέννων, θύμα βιασμού από 39χρονο συνάδελφό της μέσα σε λιμεναρχείο της Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις 23.50 της Πέμπτης η 35χρονη λιμενικός κατήγγειλε το περιστατικό στον προϊστάμενό της λιμενάρχη και ξεκίνησε διαδικασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια προανάκρισης ενώ από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Επίσης με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, και σχετικής απόφασης του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Δημήτριου Μπαντιά, τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος «που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό παρενόχλησης συναδέλφου του, με χρήση σωματικής βίας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Επιπροσθέτως ο κ. Βαρβιτσιώτης, ζήτησε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως όλες οι πτυχές του περιστατικού.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού: «Βραδινές ώρες χθες, γυναίκα βαθμοφόρος του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, κατήγγειλε στην Υπηρεσία της ότι την 25-12-2013, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση με τη χρήση σωματικής βίας από συνάδελφό της, βαθμοφόρο του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εντός του λιμενικού καταστήματος. Για το εν λόγω συμβάν, ήδη διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ, παράλληλα, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Χανίων».Πηγή: tovima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook