Χανιά | Βοηθήστε τον «διπλανό» σας αδύναμο συνάνθρωπο στέλνοντας το SMS της Αλληλεγγύης!

χανιά-βοηθήστε-τον-διπλανό-σας-αδύν-44539

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣΤο να γεμίσει το στομάχι πολλών συμπολιτών μας, εξαρτάται από ένα ευρώ. Το χαμόγελο πολλών συνανθρώπων μας  στηρίζεται σε ένα απλό μήνυμα. Στείλτε μήνυμα στο 19454 τη λέξη «προσφέρω» και δώστε την ευκαιρία σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εξασφαλίσουν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή επιβίωση. Αυτές τις ημέρες στέλνουμε μήνυμα αγάπης, μήνυμα ανθρωπιάς». 

Η νέα καμπάνια του Δήμου Χανίων και της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου (με τη συνεργασία των εταιρειών Cosmote, Vodafon και Wind) για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου που προσφέρουν τα συσσίτια της Μητρόπολης και του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ξεκίνησε χθες και πρόκειται να διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου.

Από κάθε μήνυμα που θα στείλει ένας πολίτης με το κινητό του στο πενταψήφιο νούμερο 19454 και θα γράφει τη λέξη ‘ΠΡΟΣΦΕΡΩ’, θα δίνεται κι από ένα ευρώ (+ Φ.Π.Α.) για τις ανάγκες των συγκεκριμένων κοινωνικών δομών του Δήμου και της Μητρόπολης. 
Δομές που αυτή τη στιγμή στηρίζουν μηνιαίως περισσότερα από 2.200 άτομα που έχουν ανάγκη από τρόφιμα.   

«Σκοπός μας είναι να ολοκληρωθεί η δράση μέχρι τις 17 Απριλίου, ώστε πριν τις ημέρες του Πάσχα να ενισχύσουμε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και να δώσουμε τα χρήματα στο Παντοπωλείο και στα Συσσίτια», επεσήμαναν, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν στο Δημαρχείο Χανίων, χθες, ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός Λιονάκης και η αρμόδια αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής κα Χρυσούλα Χατζηδάκη.

«Πάντα έλεγα ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Και αυτό καλούμαστε, για μία ακόμη φορά, να πράξουμε. Συνεχίζοντας την καλή συνεργασία, η τοπική Εκκλησία και ο Δήμος Χανίων, ενώνουμε, για μία ακόμη φορά, τις δυνάμεις μας, για να βοηθήσουμε όσους συμπολίτες μας χρειάζονται τη στήριξή μας», υπογράμμισε ο κ. Σκουλάκης και πρόσθεσε: «Η οικονομική κρίση είναι δυστυχώς πολύ μεγάλη. Κατ’ επέκταση η κοινωνική ακόμα μεγαλύτερη. Και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καλούμε όλους τους πολίτες, που μπορούν, να βοηθήσουν αυτούς που δεν μπορούν. Και, δυστυχώς, αυτοί που δεν μπορούν αυξάνονται καθημερινά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook