Χανιά | Ατύχημα στο αεροδρόμιο | Φτερό αεροσκάφους χτύπησε σε στύλο φωτισμού!

χανιά-ατύχημα-στο-αεροδρόμιο-φτερό-α-11343

pista aerodromiou xanionΑτύχημα με αεροσκάφος το φτερό του οποίου χτύπησε σε στύλο φωτισμού σημειώθηκε χθες το απόγευμα στις 5 στο αεροδρόμιο Χανίων Γιάννης Δασκαλογιάννης.

Το περιστατικό που αν και δεν χαρακτηρίζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες σοβαρό πάντως σήμανε συναγερμό στις υπηρεσίες του αεροδρομίου, καθώς επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpa.gr το αεροσκάφος –τσάρτερ που έρχονταν από τη Ρωσία, με 500 περίπου επιβάτες κατά τη διαδικασία της προσέγγισης του και καθώς ακολουθούσε το όχημα του αεροδρομίου που θα το οδηγούσε στο χώρο που θα γίνονταν οι αποβίβαση των επιβατών, πιθανότατα από λάθος χειρισμό προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση των υπηρεσιών του αεροδρομίου και οι επιβάτες της πτήσης κατέβηκαν με ασφάλεια από το αεροσκάφος.

Σε ότι αφορά τις ζημιές που υπέστη το φτερό του αεροπλάνου μετά την πρόσκρουση στο στύλο, αυτές θα ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα αξιολογηθούν ανάλογα.

Σημειώνεται πως οι επιβάτες που θα αναχωρούσαν με το συγκεκριμένο αεροσκάφος κατά τις 7 το απόγευμα αναχώρησαν μετά τις 2 τα ξημερώματα  με άλλο αεροσκάφος που ήρθε ειδικά για το σκοπό αυτό από τη Μόσχα, ενώ σε ο,τι αφορά το συγκεκριμένο αεροπλάνο που ενεπλάκη στο ατύχημα, παρέμεινε καθηλωμένο στο έδαφος προκειμένου να ελεγχθεί από τους μηχανικούς του αεροδρομίου.

One thought on “Χανιά | Ατύχημα στο αεροδρόμιο | Φτερό αεροσκάφους χτύπησε σε στύλο φωτισμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook