Αντιδράσεις για τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής | Σε αστυνομικό κλοιό τα Χανιά | Photos

αντιδράσεις-για-τη-συγκέντρωση-της-χρ-114279

diadilosi15dek9

 

Με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Κυριακής, στα Χανιά, συγκεντρώσεις υπέρ και και κατά της Χρυσής Αυγής.

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώθηκε από τις 16:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 20:00 περίπου το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων, λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Τζανακάκη, όπου έχουν συγκεντρωθεί ορισμένοι οπαδοί του κόμματος για να ακούσουν τις ομιλίες τριών βουλευτών.

diadilosi15dek2Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν εντυπωσιακή με εκατοντάδες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν αποκλείσει από νωρίς ολόκληρη τη Τζανακάκη αλλά και κάθε παράδρομο και προς Παπανδρέου και προς Σφακίων.

diadilosi15dek10Εν τω μεταξύ, από το μεσημέρι στην Αγορά και παρά τη βροχή, είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φορέων και σωματείων για συλλαλητήριο κατά του φασισμού. Η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στο τέρμα της Τζανακάκη, όπου μέχρι και τις 20:00 περίπου, οι συγκεντρωμένοι με πανώ, τραγούδια και συνθήματα, διαδήλωσανν κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής.

Ακριβώς μπροστά, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, λεωφορείο της Αστυνομίας έκοβε στα δύο» τη Τζανακάκη, απομονώνοντας τη διαδήλωση, υπό το φόβο επεισοδίων.

diadilosi15dek7Λίγο παραπάνω, περίπου 50 οπαδοί της Χρυσής Αυγής, άκουσαν τους βουλευτές τους να κάνουν λόγο για παράνομες διώξεις μελών της και να καταγγέλλουν ότι η Αστυνομία δεν επιτρέπει στον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook