Χανιά | Ανοίγουν την Κυριακή τα super market | Οριστικό

χανιά-ανοίγουν-την-κυριακή-τα-super-market-ορισ-105024

super.marketΤο πρώτο «κάστρο» της Κυριακάτικης αργίας έπεσε στα Χανιά, με τα super markets ΙΝΚΑ, να παίρνουν τη μεγάλη απόφαση, να μείνουν ανοικτά, ακολουθώντας, ουσιαστικά, τα υποκαταστήματα των πολυεθνικών οι οποίες ελέγχουν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, LIDL και Carrefour, τα οποία επίσης θα λειτουργήσουν.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κ. Απ. Αλεξάκης, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στον SUPER FM, ο οποίος τόνισε ότι θα «εκμεταλλευτεί» εν τέλει αυτό το αναγκαστικό άνοιγμα των καταστημάτων, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους εργαζόμενους που έχουν ανάγκη, να βγάλουν επιπλέον χρήματα. (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Ο ίδιος, έκανε λόγο για πλήρη αδυναμία από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου στο να επιβάλλει μια απόφαση -υποτίθεται ειλημμένη- σχετικά με την «περιφρούρηση» της Κυριακάτικης αργίας.

Άλλες πηγές, δεν διστάζουν να μιλήσουν για σκόπιμη «υπονόμευση εκ των έσω», της απόφασης αυτής.

(ΔΕΣ ΕΔΩ) την καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, κατά του ανοίγματος των καταστημάτων

Ψώνια την Κυριακή

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση αφορά την ερχόμενη Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, η οποία είναι και μία από τις επτά Κυριακές που προκρίνει η Κυβέρνηση για εφαρμογή του μέτρου λειτουργίας των καταστημάτων.

Τα super markets δεν θα είναι όλα ανοικτά αλλά μόνο τα μεγάλα τους καταστήματα, σίγουρα σε Κουνουπιδιανά και Λεωφ. Σούδας.

Το ωράριο είναι 11:00 – 18:00

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook