«Καιρός για Ήρωες» | Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Πολυχρόνη Κουτσάκη

καιρός-για-ήρωες-σήμερα-η-παρουσίασ-100673

Kairos gia HroesΣτο νέο μυθιστόρημα, ο Πολυχρόνης Κουτσάκης μας συστήνει «ήρωες» απ’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη οι καιροί μας. Αγνούς, αυθεντικούς…. εγχώριους. «Ήρωες» που σε πολύ μικρή ηλικία καλούνται να διαχειριστούν πολύ μεγάλα ζητήματα.

Είναι το πρώτο μυθιστόρημα μιας τριλογίας μυστηρίου που διαδραματίζεται στα Χανιά της κρίσης του 2013 και παρουσιάζεται στο κοινό της πόλης, σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία του θεωρητικού φροντιστηρίου«Πρωτοπορία» και την παρουσίαση θα κάνουν οι φιλόλογοι του φροντιστηρίου, Μαρία Γαλανάκη, Εύα Μαζοκοπάκη και Δέσποινα Μαρκουλάκη.

Κομμάτια του βιβλίου θα παρουσιαστούν ως θεατρικό αναλόγιο από μαθητές λυκείου του φροντιστηρίου «Πρωτοπορία».

Θα ακολουθήσει συζήτηση του συγγραφέα με το κοινό πάνω στο σύνολο του έργου του (πεζογραφία/θέατρο).

Η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Χανίων και οι Εκδόσεις Πατάκη, καλούν το κοινό των Χανίων να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

koutsakis.polyhronisΤο βιβλίο

Ο Γιώργος Δάντης είναι 16 χρονών και τρελά ερωτευμένος με μια κοπέλα που φαίνεται να αγνοεί την ύπαρξή του. Οι γονείς του δεν έχουν χρόνο γι’ αυτόν, η χώρα γύρω του η χώρα καταρρέει από την κρίση αλλά τα πραγματικά προβλήματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα…

Πρόβλημα πρώτο: Η αγαπημένη του κάνει απόπειρα αυτοτονίας.

Πρόβλημα δεύτερο: Λίγο πριν την απόπειρα, η αγαπημένη του είδε κάτι που την κάνει στόχο των πιο επικίνδυνων ανθρώπων στην πόλη.

Πρόβλημα τρίτο: Μια συμμαθήτριά τους έχει εξαφανιστεί ή δολοφονηθεί και οι γονείς της παριστάνουν πως τίποτα δεν έχει συμβεί.

Πρόβλημα τέταρτο: Ο κολλητός φίλος του -μια ατρόμητη μοναχική ιδιοφυΐα που αγνοεί τα κορίτσια που τον λατρεύουν– έχει τους λόγους του να είναι πιο απόμακρος από ποτέ, τώρα που χρειάζεται την βοήθειά του.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

Σε μια πόλη γεμάτη με μυστικά, ο Γιώργος Δάντης θα ανακαλύψει πως το μόνο χειρότερο από το να έχεις αδίστακτους ανθρώπους με εξωπραγματικές ικανότητες στο κατόπι σου, είναι να μην έχεις ιδέα για τους πραγματικούς λόγους που σε κυνηγάνε. Λόγους που χάνονται μέσα στα βάθη του χρόνου.

Το πρώτο βιβλίο μια τριλογίας μυστηρίου που διαδραματίζεται στην Κρήτη μέσα στην κρίση του 2013.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook