Χανιά | Ήρθε για δουλειά και την «έβγαλαν στο κλαρί» | Την είχαν κλείσει σε σπίτι στο Γαλατά

χανιά-ήρθε-για-δουλειά-και-την-έβγαλα-110326

porneia2Την ανάγκη μιας 26χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία που ήρθε στην Ελλάδα από την πατρίδα της αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, εκμεταλλεύτηκαν τρία άτομα τα οποία έπεσαν στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών των Χανίων.

Συγκεκριμένα, τη νεαρή κοπέλα που ήρθε στα Χανιά πριν 20 ημέρες περίπου, παρέλαβε ένας συμπατριώτης της 26 χρόνων ο οποίος σε συνεργασία με δύο Χανιώτες 42 και 58 ετών αντίστοιχα, ιδιοκτήτη και υπεύθυνο καταστήματος – καφετέριας, την ανάγκασαν να συνευρίσκεται ερωτικά έναντι 50 ευρώ κάθε φορά με διαφορά άτομα.

Μάλιστα και προκειμένου να γίνονται οι δουλείες τους καλύτερα και να διευκολύνονται οι διάφορες ερωτικές συναντήσεις οι τρείς άνδρες είχαν βρει και ένα σπίτι στην περιοχή του Γαλατά στο οποίο είχαν κλείσει την 26χρονη.

Στο διάστημα των 20 περίπου ημερών που βρίσκονταν η νεαρή κοπέλα στα Χανιά οι δράστες την ανάγκασα να συνευρεθεί ερωτικά με 15 άτομα.

Τελικά τρεις άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Μάλιστα ο νεαρός Βούλγαρος κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε στις αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook