Χανιά | «Έσπαγαν» κωδικούς και εκβίαζαν νεαρές κοπέλες | Στη «φάκα» Βούλγαρος και Αλβανός

χανιά-έσπαγαν-κωδικούς-και-εκβίαζα-107341

ekbiashΤρόπο για να βγάλει εύκολο χρήμα βρήκε ένας νεαρός Βούλγαρος 2ο χρόνων ο οποίος είχε καταφέρει να σπάσει τους κωδικούς στο Facebook μιας 22χρονοςη συμπατριώτισσας του, και να την εκβιάζει αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Το περιστατικό της εκβίασης σημειώθηκε στην περιοχή του Βάμου.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος, που όπως φαίνεται είχε γνώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, είχε καταφέρει να ανακαλύψει τους κωδικούς που χρησιμοποιούσε για τη σελίδας της στο facebook η 22χρονη από τη Βουλγαρία, και με αυτόν τον τρόπο καθώς χρησιμοποιούσε προσωπικά δεδομένα της κοπέλας τα οποία για να μην αποκαλύψει την εκβίαζε ζητώντας της το ποσό των 200 ευρώ.

Ο νεαρός εκβιαστής πάντως που προφανής γλυκάθηκε από την επιτυχία του κόλπου του άρχισε να εκβιάζει και τον μνηστήρα της κοπέλας έναν 22χρονο Χανιώτη, από τον οποί πλέον, και για να μην αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα της κοπέλας του ζητούσε 250 ευρώ.

Τελικά, για την υπόθεση της εκβίασης ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, και έτσι κλείστηκε ραντεβού με τον 22χρονο εκβιαστή προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα. Στο ραντεβού όμως αντί του ίδιου ήρθε ένας 21χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη. Μετά τη σύλληψη του 21χρονου ακολούθησε και η σύλληψη του εγκέφαλου της εκβίασης από αστυνόμος του Α.Τ Βάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Την προανάκριση διενεργούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook