Χανιά | Έρχονται την Τετάρτη Κουβέλης και Λοβέρδος | Τυχαίο;

χανιά-έρχονται-την-τετάρτη-κουβέλης-κ-97421

kouvelis.loverdos

Πολιτικά σενάρια για παρασκηνιακές συναντήσεις ενόψει τοπικών εκλογών, φουντώνουν στο άκουσμα της επίσκεψης των δύο πολιτικών αρχηγών στα Χανιά που -όλως τυχαίως- συμπίπτει.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κ.κ. Φώτης Κουβέλης και Ανδρέας Λοβέρδος, την προηγούμενη εβδομάδα συμφώνησαν -σε κατ’ιδίαν συνάντηση που είχαν- στην έναρξη της επεξεργασίας κάποιων κοινών θέσεων και προτάσεων και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κοινές θεματικές εκδηλώσεις. Οι δύο αρχηγοί διαπίστωσαν ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων για τη δημιουργία τρίτου πόλου και μάλιστα άμεσα, όχι κοντά στις ευρωεκλογές, ώστε να μην δοθεί η εντύπωση ότι προέχει η πολιτική σωτηρία κάποιων προσώπων.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, οι «κοινές εμφανίσεις» ξεκινούν πολύ άμεσα και μάλιστα από την πόλη μας, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποιο επίσημο ανακοινωθέν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, περιοδεύοντας από σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο και έχοντας προγραμματίσει την επίσκεψή του στα Χανιά για την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως έχει ανακοινωθεί: «Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πόλη μας, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και  φίλων του κόμματος».

Ο κ. Λοβέρδος από την πλευρά του, θα επισκεφθεί τα Χανιά, επίσης την Τετάρτη, ως πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινώσει το πρόγραμμά του.

Πάντως, ανεπίσημα, ακούγεται έντονα ότι γίνονται «ζυμώσεις» σε πολλά επίπεδα και τοπικά στελέχη είναι σε αναμονή ανακοινώσεων…

 

(Φώτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελής Σαϊτας)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook