Χανιά | Έρχονται… μέσω Αιγύπτου, 25 Σκανδιναβικά τσάρτερ | Ο θάνατός σου η ζωή μου

χανιά-έρχονται-μέσω-αιγύπτου-25-σκανδ-85959

TOUR

Μπορεί οι φορείς του τόπου να θεωρούν την ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, καταστροφική για τον τουρισμό, όμως μέχρι στιγμής μια άλλη εμφύλια σύρραξη δείχνει όχι μόνο να μην βλάπτει αλλά να «απογειώνει» τις αφίξεις στο Ι. Δασκαλογιάννης.

Μέχρι τέλη Νοέμβρη τα τσάρτερ της Apollo

Οι τελευταίες ενδείξεις, κάνουν τους εμπλεκόμενους να χαμογελούν: η εταιρεία Kuoni Nordic Apollo θα ταξιδέψουν αρκετοί Σκανδιναβοί το επόμενο διάστημα στο νησί, καθώς έχει ήδη κλειστεί συμφωνία για πτήσεις τσάρτερ από την Σουηδία προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» μέχρι τις 25 Νοεμβρίου!

Η έξτρα αεροπορική πτήση που βάζει στο πρόγραμμά της η Kuoni Nordic Apollo με προορισμό το αεροδρόμιο των Χανίων, θα πραγματοποιείται από έως 25 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα, με 210 επιβάτες.

Ανάλογες πτήσεις έχουν προγραμματιστεί και από το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την εταιρεία, πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια θα υπάρξουν τόσες αφίξεις στην Κρήτη από την Σουηδία και, μάλιστα, εφόσον υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση, στις προθέσεις της Kuoni είναι να προσθέσει ένα ακόμα αεροπορικό δρομολόγιο σε εβδομαδιαία βάση.

Επίσης, αρκετές εταιρείες από Γερμανία, Ρωσία, Βέλγιο και Ολλανδία εξετάζουν τις τελευταίες εβδομάδες το ενδεχόμενο να προσθέσουν στο «χάρτη» των προορισμών τους την Κρήτη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να αυξηθούν κατά πολύ οι φθινοπωρινές αφίξεις τουριστών. Το νησί βρίσκεται στο πλάνο και της εταιρείας Ryanair, η οποία είναι πιθανό να συνεχίσει τις πτήσεις χαμηλού κόστους προς το νησί μας και μετά το τέλος της «επίσημης» καλοκαιρινής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook