Χανιά | Έπρεπε να πεθάνει ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθεί ο πολιτικός κοσμός

χανιά-έπρεπε-να-πεθάνει-ένας-άνθρωπος-33682

voloudakisΥπερβάλλοντα ζήλο και μάλιστα κατόπιν εορτής, επιδεικνύουν Αυτοδιοίκηση και πολιτική ηγεσία του τόπου που ζητούν να καλυφθεί η βάρδια για το ασθενοφόρο Κισσάμου άμεσα, με πέμπτο οδηγό, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κισσάμου «με αφορμή» όπως λέει «το πρόσφατο τραγικό περιστατικό» (ΔΕΣ ΕΔΩ) ζητά από το Υπουργείο να καλύψει άμεσα τη θέση του οδηγού, ώστε να μην αναγκάζεται το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένo.

aitima.asthnoforo

Το αίτημα ανέλαβε να διαβιβάσει ο Χανιώτης Βουλευτής κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος κατέθεσε επίσης αναφορά προς τους συναρμόδιους  Υπουργούς Υγείας και Διοικητικής Μεταρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  ζητώντας την πλήρωση θέσεων οδηγών ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας του Δήμου Κισσάμου.

Όπως αναφέρει,

«Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά που συμβαίνουν στην περιοχή, δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο, το οποίο όμως μένει ακινητοποιημένο, λόγω της έλλειψης οδηγών» και επισημαίνει «την ανάγκη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κισσάμου με τη συνολική ενίσχυσή του», κάτι που άλλωστε, όπως λέει «είναι απαραίτητο, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής, η οποία καλύπτεται απο το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας, το οποίο μάλιστα εξυπηρετεί απομακρυσμένες περιοχές λόγω της μεγάλης εκτάσεως του Δήμου».

Ας ελπίσουμε, οι υπεύθυνοι να έχουν πραγματικοί συναίσθηση της ευθύνης που τους αναλογεί και να μην εξαντλήσουν τη δράση τους σε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά να λύσουν το πρόβλημα, έστω και καθυστερημένα.

 

One thought on “Χανιά | Έπρεπε να πεθάνει ένας άνθρωπος για να ευαισθητοποιηθεί ο πολιτικός κοσμός

  1. Η συνταγή είναι απλή: Αφού πρώτα ψηφίζουμε τα Μνημόνια και βάζουμε «λουκέτο» στις κοινωνικές δομές και στις δομές Υγείας, μετά κλαίμε το νεκρό.
    Οι βο(υ)λευτάδες είναι ευαίσθητοι άνθρωποι και μας αγαπάνε πολύ…
    ζαρπ, ζαρπ, ζαρπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook