Χανιά | Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου

χανιά-ένα-μεγάλο-ευχαριστώ-στους-εθελ-42718

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΠάνω από 1.000 απόρους Χανιώτες, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, υποστηρίζει σε μόνιμη βάση το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου που μετρά ήδη έναν χρόνο ζωής!

Μια «καρδιά» που χτυπά με την αρωγή 200 εθελοντών και χορηγούς που προσφέρουν αφιλοκερδώς προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Χανίων πρόκειται να τιμήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Εκτός από τις προσκλήσεις που έχουν αποσταλεί, ο Δήμος Χανίων καλεί επίσης και όσους ανώνυμους συμπολίτες έχουν προσφέρει στο Παντοπωλείο να παραστούν στην εκδήλωση.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών των νέων αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και τις επόμενες ημέρες θα ειδοποιηθούν προκειμένου να παραλάβουν την ειδική κάρτα ώστε να λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook