Χανιά | Άστεγος έκανε το αυτοκίνητο του σπίτι!

χανιά-άστεγος-έκανε-το-αυτοκίνητο-του-44274

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΙΤΙΣοκ προκαλεί η συγκλονιστική ιστορία ενός άστεγου που έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο του σε σπίτι. Πρόκειται για  57χρονο  όπου εδώ και δύο μήνες μένει στο αυτοκίνητο του στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Χανίων.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όταν ο Γιώργος έμεινε χωρίς δουλειά.  Τώρα  προσπαθεί να κάνει κρεβάτι του το κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Ντουλάπα του είναι πλέον το πορτμπαγκάζ όπου σε ένα βαλιτσάκι έχει μερικά ρούχα αλλά και τα φάρμακα του. Το ζεστό νερό είναι πολυτέλεια. Όλο αυτό το διάστημα πλένεται με κρύο νερό από μια βρύση στις εγκαταστάσεις του πλυντηρίου αυτοκινήτου του ΚΟΙΣΠΕ στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Χανίων.

Όσο για το φαγητό υπάρχουν και μέρες που μένει νηστικός αν και τις περισσότερες φορές όλο και κάποιος θα του δώσει ένα πιάτο φαί. Μόνη του συντροφιά δύο αδέσποτα σκυλιά. Οι σκέψεις του συγκλονίζουν και δηλώνουν σε τι απελπιστικό σημείο έχει φτάσει. Ζητάει δουλειά. Από μικρό παιδί εργαζόταν ως ξυλουργός και όπως μας λέει τα χέρια του πιάνουν ακόμη. Κάνει έκκληση στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου αλλά και στην πρόνοια να περάσει το συντομότερο δυνατόν από επιτροπή για να λαμβάνει και πάλι το επίδομα που θα καλύψει όπως ο ίδιος λέει τις πολύ βασικές του ανάγκες.

 

Πηγή: Νέα Τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook