Χαμός στο facebook με τις «ευχές» του Α.Ο.Χανιά στον Σκουλάκη | Βραβείο… κλούβιου αυγού !

χαμός-στο-facebook-με-τις-ευχές-του-α-ο-χανιά-59035

skoulakis aoxΣτην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΟΧανιά στο facebook  υπάρχει η παρακάτω ανάρτηση:

Επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 1000+ μελών στη σελίδα μας, στην πιο δυναμική χανιώτικη φίλαθλη σελίδα στο fb, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά, πρωτοπορώντας εκ νέου, να απονείμουμε ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΑΥΓΟΥ 2013.

Χιούμορ κύριοι, αυτό που δεν έχετε και δε θα έχετε ποτέ μέσα στη ψευτοσοβαρότητα σας…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.

μεταδώστε το μήνυμα της Ανάστασης παντού, αύριο το βράδυ! Ο ΑΟΧ είναι ζωντανός και προσπαθεί παρότι προσπάθησαν να τον διαλύσουν! — με αν η Σουπερ Λιγκ δεν αποφασίσει θετικα, εγώ θα βγαλω εντολη ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ να παίζει στα Περβόλια και Χορτολόγος

5 thoughts on “Χαμός στο facebook με τις «ευχές» του Α.Ο.Χανιά στον Σκουλάκη | Βραβείο… κλούβιου αυγού !

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ , Ο ΑΟΧ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ…ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝOΤAΝ TA ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ? ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΝΙΑ Η »ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΗ » ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ? /////// ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ….
    Υ.Γ..1. ΤΟ 1985 ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΟΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ »ΜΑΡΙΜΠΕΛ»,…..///////////
    ΥΓ2 .ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΤΟ 1989 ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΟΧ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΩΝΤΑΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ Η Ν.Δ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ?

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΟΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΘΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ , ΕΓΡΑΨΕ ΔΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ (ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ?) , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΤΥΦΛΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΕΙ….
    Α) Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΑΜΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ
    Β) ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    Γ) ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1821 ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΠΗΓΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΑΖΑΝΑΚΙ Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο,ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ?
    Δ) ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?ΜΜΜΜ ΠΟΝΗΡΑΚΟ?
    Ε) ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΥΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ….

  3. Γεια σου δημαρχάρα με τα μεγάλα έργα , τι να πρωτοθυμηθώ? τους δρόμους που είναι σαν autoban ? Την καθαριότητα από άκρη σε άκρη αυτής της πόλης? Τους παιδικούς σταθμούς που είναι σαν τα ξενοδοχεία seraton? Τις χιλιάδες θέσεις στάθμευσης και ειδικά των ουρανοξύστη πάρκινγκ στην περίδου? Αλλα και από την άλλη δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε μία ομάδα η οποία με την στάση της τόσο καιρό ξευτελίζει το όνομα των χανιων με αναρτήσεις σχόλια και σαχλαμάρες παντός τύπου , δεν μπορώ να μην αναφερθώ από την στιγμή που σαν κορόιδο φορολογούμενος πληρώνω και βλέπω ανώνυμες εταιρίες να παίρνουν τσάμπα (?)γηπεδικές εγκαταστάσεις( μοναχη ελιά , εθνικο στάδιο χανίων , περιβόλια περυσι ) μήπως τελικά κάπου τα χαλάσατε στην μοιρασιά ? γιατί δεν μιλάγατε οταν παίρνατε(?) κυλικεία χωρίς διαγωνισμούς ? ( κυλικείο γήπεδο περιβολιων????) , και άν δέν ισχύουν τα παραπάνω σάς θερμοπαρακαλώ δείξτε μας τις συμβάσεις , ποιος έδωσε το δικαίωμα στων καθε πολιτικάντη να σας δίνουν χορηγίες απο δημοτικές επιχειρήσεις οι οποίες δεν είχαν να πληρώσουν τους εργαζόμενους τους?Τους Χανιώτες τους ρώτησε κανείς? Ποιοι είστε εσείς που ζητάτε τζάμπα??Σαν Χανιώτης απαιτω να μας δείξετε τις συμβάσεις μεταξύ δήμου και ποδοσφαιρικής ομάδας , τι συμφωνίες κανατε κύριοι ενώ ο κόσμος πεινάει? Υπάρχουν τελίκα συμβάσεις για όλα τα παραπάνω? ποιος της έκανε καί τι έσοδα υπάρχουν?

  4. ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?

    ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΗΡΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΧ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    Η ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟΧ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ 7-8000 ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    Ο ΑΟΧ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΔΙΣΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΧΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΑΕ.

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΕ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ 1.200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΟΘΗΚΑΝ 7.000 ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟ.

    ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΒ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΟΧ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ Η ΧΙΟΥΜΟΡ, ΘΑ ΔΟΞΑΖΑΝ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ?

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΑΟΧ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ…. ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ!

  5. Πρώτα απο ολα λύπη για τους εργαζόμενους του δήμου σαν και εσένα δε νιώθω αν και ειμαι και εγω στο μεροκάματο. Γιατι οταν ξεκίνησαν απεργία και έκλεισαν τον δήμο πήγε ο σκουλαρες τους έκλεισε το ματακι τους είπε και ενα σταματήστε αλλιως….. Και έδωσαν το ποδαρακι φρόνιμα σαν καλα παιδιά. Μη χαλάσει η εικονα του οικονομικού θαύματος που γινεται στον δήμο….. Δεύτερον παρότι δίψα ονόματι τη μπάλα οπως εχει καταντήσει με τα στημένα τον Βαγγέλη και τα παραρτήματα καλύτερα ρωτα για τη σύμβαση δήμου και Πλατανιά. Και το ποσο κοστισε το γηπεδακι που δεν ξερουμε ακομη!!! ειναι δυνατον να δινονται τοσα λεφτα καθ οι δρομοι να θυμιζουν γραβιερα και να σκοτωνεται κόσμος; Και ενα εξτραδακι ειδικά για εσένα. Ποιος εργολάβος χρηματοδότησε την εκστρατεία υποψήφιου δημάρχου με 100; Στον ΑΟΧ πάντως παίζουν και μια δεκαριά χανιωτακια τουλαχιστον. Παράξενα τα λες! Σαν να εχασες μασα που περιμένεις. Προσκυνατε σκουλακη ολοι!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook