Χαμός στο Τυμπάκι | Γιαούρτωσαν πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ

χαμός-στο-τυμπάκι-γιαούρτωσαν-πολιτι-61581

Τσικουδιές και χειροκροτήματα περίμενε…. φωνές, φασαρίες και φρέσκο γιαουρτάκι βρήκε τελικά η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Τυμπάκι, η οποία είχε σαν στόχο να ανοίξει το διάλογο γύρω από το μεγάλο θέμα που σηματοδότησε η επίσκεψη του Μανώλη Κεφαλογιάννη στη Μεσαρά και αφορά στην δημιουργία του Λιμανιού στο Νότο.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγαν με τις καλύτερες προθέσεις στην περιοχή για να μιλήσουν σε κατοίκους και τοπικούς φορείς, για την επικείμενη επένδυση!

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που θα οδηγήσει στη δημιουργία εκατοντάδων νέων θέσεων εργασίας για τους κατοίκους της, και θα ανοίξει νέους επιχειρηματικούς δρόμους για τον τουρισμό ,την ακτοπλοΐα και το εμπόριο, οι βουλευτές είναι αντίθετοι στην αξιοποίησή του λιμανιού, όμως ορισμένοι κάτοικοι εξαγριώθηκαν, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – δεν άκουσαν κάποια αξιόλογη εναλλακτική πρόταση!

Αρχικά όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που ο θυμός και η αγανάκτηση των συγκεντρωμένων φούντωσε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν ανταλλαγές ύβρεων, εκσφενδονισμοί γιαουρτιών,σπρωξίματα στον χώρο, στον οποίο διεξαγόταν η συζήτηση.

Πηγή: neakriti

One thought on “Χαμός στο Τυμπάκι | Γιαούρτωσαν πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ

  1. MΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.. KAΛA TOYΣ EKANAN… ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ….[ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ..]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook