«Χάθηκε» 8χρονος μαθητής | Οργή γονέων για την έλλειψη μεταφοράς

χάθηκε-8χρονος-μαθητής-οργή-γονέων-γ-97483

paidakiΜια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 8χρονος, αναδεικνύοντας σε όλο της το… μεγαλείο την αδιαφορία της Πολιτείας απέναντι στους μαθητές, καθώς φέτος δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη για τη μεταφορά των παιδιών από το χωριό Λαράνι προς το Ηράκλειο.

Ο 8χρονος μαθητής μπήκε το πρωί στο λεωφορείο της γραμμής από το Λαράνι προς το Ηράκλειο για να πάει στο σχολείο, αλλά κανείς δεν περίμενε την κατάληξη που θα είχε μια συνηθισμένη μέρα.

Ο μικρός μαθητής – σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Λαρανίου κ. Κοζορώνη – αποκοιμήθηκε μέσα στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει στο τέλος της διαδρομής, δηλαδή στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου! Τρομοκρατημένο το μικρό παιδί, σύμφωνα με τον κ. Κοζορώνη, δεν ήξερε πού βρισκόταν και πώς να κινηθεί.

Ευτυχώς ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε μαζί του τον τηλεφωνικό αριθμό του πατέρα του, με αποτέλεσμα με τη βοήθεια πολιτών να επιβιβαστεί και πάλι σε λεωφορείο με προορισμό την Αγία Βαρβάρα, δηλαδή κοντά στο χωριό του.

Για τρεις τουλάχιστον ώρες οι γονείς του είχαν χάσει τα ίχνη του παιδιού, για να ενημερωθούν στη συνέχεια για το τι είχε συμβεί.

  • Οργή για την έλλειψη μεταφοράς

Η απίστευτη περιπλάνηση του παιδιού στο Ηράκλειο φέρνει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Λαρανίου, στο προσκήνιο το πρόβλημα της μεταφοράς των 5 μαθητών του χωριού προς το Ηράκλειο, αφού, όχι μόνο φέτος δεν υπήρξε καμία απολύτως πρόβλεψη για τη μεταφορά μαθητών με ιδιώτη, αλλά και οι γονείς ζουν πλέον με το φόβο για την ασφάλεια των παιδιών τους, τα οποία αναγκάζονται να μετακινούνται συχνά μόνα τους χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου.

Πηγή: neakriti

 

2 thoughts on “«Χάθηκε» 8χρονος μαθητής | Οργή γονέων για την έλλειψη μεταφοράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook