Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από όλο τον κόσμο

φωτογραφίες-που-κόβουν-την-ανάσα-από-ό-56618

National-Geographic1310Το National Geographic κάνει έκκληση στους ταξιδιώτες όλου του κόσμου να μοιραστούν τις επικές περιπέτειές τους με τους αναγνώστες του.

Ο 25ος ετήσιος  διαγωνισμός φωτογραφιών ταξιδιωτών δέχεται τώρα υποβολές. Χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι έχουν υποβάλλει ήδη εκπληκτικές ταξιδιωτικές φωτογραφίες προβάλλοντας τα πάντα, από Ινδουιστές λάτρεις στην Μαλαισία μέχρι ατρόμητους ορειβάτες του St Erebus στην Ανταρκτική.

Ο νικητής του Διαγωνισμού 2013 θα λάβει ως έπαθλο μια 10ημερη National Geographic αποστολή στα νησιά Galápagos και η βραβευθείσα φωτογραφία θα δημοσιευτεί στο περιοδικό National Geographic Traveler.

Το δεύτερο βραβείο θα είναι ένα 7ημερο εργαστήριο φωτογραφίας National Geographic, ενώ το τρίτο βραβείο θα είναι μια 6ημερη κρουαζιέρα για δυο άτομα.

Οι φωτογράφοι μπορούν να εισάγουν τις αγαπημένες ταξιδιωτικές αναμνήσεις τους σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις κατηγορίες: ταξιδιωτικά πορτρέτα, υπαίθριες σκηνές,  αίσθηση τόπου, αυθόρμητες στιγμές.

Παρακάτω βλέπετε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη υποβληθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : melwdos.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook