Φιλικό ΟΦΗ – Πλατανιάς απόψε στο Γεντί Κουλέ

φιλικό-οφη-πλατανιάς-απόψε-στο-γεντί-57852

MaragoudakisΣτον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά που είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ, στρέφεται το ενδιαφέρον τη Μεγάλη Τρίτη (30/4).

Οι δύο ομάδες, λίγες πλέον ημέρες πριν τη λήξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και να αναμετρηθούν σε μία άτυπη «κόντρα» μετά τις δύο που προηγήθηκαν φέτος στη Super League.

Όσον αφορά τον Πλατανιά, ο Άγγελος Αναστασιάδης σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, όσους σε κάθε περίπτωση θα έχει στη διάθεσή του. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ως γνωστόν ο Κάστελς.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις δοκιμές που θα υπάρξουν, καθώς τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του Πλατανιά βρέθηκαν ένας βραζιλιάνος επιθετικός αλλά και ο Αντώνης Ντεντάκης του Κισαμικού. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα υπάρξουν κι άλλες δοκιμές στο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ, θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες, καθώς υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Να σημειωθεί ότι και για τις δύο ομάδες, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι μετά το πέρας του φιλικού, στον μεν ΟΦΗ έως την Τετάρτη του Πάσχα (8/4) και στον δε Πλατανιά έως την Πέμπτη (9/4).

Πηγή: athlitiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook