Φιλική νίκη Πλατανιά | 2-0 τον ΟΦΗ

φιλική-νίκη-πλατανιά-2-0-τον-οφη-31066

platanias ofiΟ Πλατανιάς αποδεικνύεται πως γνωρίζει τον τρόπο να επιβάλλεται του ΟΦΗ καθώς για δεύτερη φορά το τελευταίο τρίμηνο, αναδείχτηκε νικητής στο Γεντί Κουλέ, αυτή τη φορά με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ ο Τσιντί Ονιέμα!

Ο Νιγηριανός μάλιστα εξελίχθηκε σε παίκτη  αποκάλυψη για τον Πλατανιά, μιας και η εμφάνισή του στο α’ ημίχρονο, οπότε και σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα ήταν εντυπωσιακή. Δεν είναι μόνο τα τέρματα που σημείωσε αλλά και ότι ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές ευκαιρίες.

Η Χανιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό όταν μετά από κάθετη πάσα του Λαμπάρθε στον Τσιντί, ο τελευταίος αφού βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Συνάνη, τον πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 39′, με τον Ναζλίδη να κερδίζει τη μπάλα μετά από λάθος του Ιωαννίδη, να τροφοδοτεί τον Τσιντί που νίκησε εκ νέου τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Η εμφάνιση του Πλατανιά, ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή, με τον ΟΦΗ να περιορίζεται κυριολεκτικά σε παθητικό ρόλο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο β’ ημίχρονο, όπως εξάλλου και ο Γιάννης Πετράκης για τον ΟΦΗ κι έτσι ίσως να εξηγείται η πτώση που υπήρξε στο θέαμα στο δεύτερο 45λεπτο.

Για τον Πλατανιά να σημειωθεί ότι σε όλο το β’ ημίχρονο αγωνίστηκε ο 18χρονος Αντώνης Ντεντάκης, παίζοντας σε θέση δεξιού μπακ. Όσον αφορά τον βραζιλιάνο επιθετικό που φημολογείτο ότι θα αγωνιζόταν επίσης, δεν ταξίδεψε με την ομάδα στο Ηράκλειο και λογικά αποτελεί παρελθόν.

Σπουδαία νίκη λοιπόν για τον Πλατανιά, τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι διακρίνει η… φόρμα κι ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του έχουν επί της ουσίας ολοκληρωθεί.

ΟΦΗ: Συνάνης, Κολιακουδάκης, Χατζηκοσμάς, Κουρδάκης, Βερόν, Μακρής Νύχταρης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης,

Έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι: Καπουράνης, Φαζός, Βιτώρος, Ζορμπάς, Κανούλας, Ροβύθης, Μονιάκης, Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Αριανούτσος

Πλατανιάς: Κηπουρός (29′ Λαζαρίδης, 60′ Ζάλουντοκ), Αργυρόπουλος (46′ Ντεντάκης), Κανακούδης (46′ Κουρτεσιώτης), Τζανής (46′ Ποτουρίδης), Δημήτρης (46′ Στόλερ), Δέντσας (46′ Τετέ), Λαμπάρθε (46′ Γκονζάλες), Γιάννου (46′ Κάλαϊτζιτς), Μαραγκουδάκης (46′ Μπέλιτς), Ονιέμα (46′ Αναστασάκος), Ναζλίδης (46′ Αγκιλέρα)

Διαιτητές: Ζαχαριουδάκης, Κουράκης, Παπαδακάκης (Ηρακλείου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook