Φθινόπωρο…. Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα

φθινόπωρο-ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-62620

kairos skoniΜε αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook