Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της οδού Αριστοτέλους στο Ακρωτήρι Χανίων

υπεγράφη-η-σύμβαση-για-την-ανάπλαση-τη-12513

Ανακατασκευή οδοστρώματος, χώροι στάθμευσης, δημιουργία πεζοδρομίων, για την ανεμπόδιστη κίνηση και των ΑμεΑ, ηλεκτροφωτισμό αλλά και φύτευση πρασίνου, είναι όλα όσα περιλαμβάνει η σύμβαση για την ανάπλαση της οδού Αριστοτέλους στο Ακρωτήρι.

Η σύμβαση, υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Χανίων και του ανάδοχου εργολάβου.

Το έργο, το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ (Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013), είχε αρχικό προυπολογισμό 1.200.000 €, ενώ η τελική δαπάνη εκτέλεσης αυτού ανέρχεται (μετά την έκπτωση που έδωσε ο εργολάβος κατά τη φάση του διαγωνισμού) στο ποσό των 766.308,50 €.

Αναφερόμενος στην υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης τόνισε ότι «αφού ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που είχαν προκύψει μετά το στάδιο της εκτέλεσης του διαγωνισμού είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου της ανάπλασης της οδού Αριστοτέλους στο Ακρωτήρι.

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ και με το οποίο στοχεύουμε τόσο στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, όσο στην ασφάλεια και εξυπηρέτηση των κατοίκων του Ακρωτηρίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook