Τόμας Πρωτόπαππας: Ο ξανθός άγγελος που «κοιμάται»…

τόμας-πρωτόπαππας-ο-ξανθός-άγγελος-πο-42911

tomas 1

Ο Τόμας Πρωτόπαππας συγκίνησε όλη την Ελλάδα, με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της περασμένης Κυριακής. Η εφημερίδα News Σαββατοκύριακο, με δημοσίευμά της, αναφέρθηκε στην συγκλονιστική αυτή εβδομάδα που άλλαξε τη ζωή του νεαρού ηθοποιού.

«Όλα αξίζουν τον κόπο, αν…»

tomas 5Κυριακή πρωί και ο Τόμας οδηγεί στην Αττική Οδό με προορισμό το στούντιο για το γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook!». Μια μέρα πριν, το Σάββατο, βρισκόταν στο Τατόι, σε ιππικό όμιλο της περιοχής, προκειμένου να κάνει φωτογράφιση για το κυπριακό περιοδικό «Down Town». Άψογος επαγγελματίας και με πολύ καλή διάθεση, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο shooting. Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε να είναι κακόκεφος, αφού την επομένη θα ξεκινούσε τα γυρίσματα για τη νέα του τηλεοπτική απόπειρα.

Αργότερα το βράδυ, αφού είχε τελειώσει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας, φαίνεται πως έκανε ό,τι κάθε νέο παιδί στην ηλικία του. Σέρφαρε στο Διαδίκτυο και έγραφε στο Facebook ορισμένες σκέψεις του. Η τελευταία του ανάρτηση πριν το ατύχημα ήταν ανατριχιαστική, αν σκεφτεί κανείς ποιο κακό παιχνίδι του επιφύλασσε η μοίρα.

«Όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή»

έγραψε το βράδυ του Σαββάτου ο Τόμας και την Κυριακή το πρωί η ζωή ήρθε να τον επιβεβαιώσει.

Ένας άγγελος… Ένας ξανθός άγγελος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Ένας άγγελος που μας έκανε όλους να κλάψουμε μετά το σοβαρό τροχαίο του στην Αττική Οδό, να αγωνιούμε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό για την πορεία της υγείας του και να προσευχόμαστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Ένα παλικάρι 25 χρόνων που μπορεί να έγινε διάσημος «βασιλιάς», και μάλιστα στο ρόλο του κακού, αλλά όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του μιλούν για ένα φιλαράκι, ένα παιδί με ζεστή καρδιά, έναν άγγελο…
tomas 2

Ο Τόμας Πρωτόπαπας από πιτσιρικάς είχε αποφασίσει τον (καλλιτεχνικό) δρόμο που θα ακολουθούσε. Από τα 14 χρόνια του ξεκίνησε καριέρα στο μόντελιγκ, αν και στο σχολείο είχε παραδεχθεί ότι δεν θεωρούσε τον εαυτό του «όμορφο» γιατί είχε πρόβλημα με την ακμή. Γεννήθηκε στο Λονδίνο (ο Έλληνας πατέρας του και η Αγγλίδα μητέρα του γνωρίστηκαν εκεί, στο Πανεπιστήμιο), αλλά όταν ήταν μωρό ακόμα οι γονείς του αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Αφού τελείωσε το σχολείο έφυγε πάλι για το Λονδίνο για να σπουδάσει Marketing & Advertising και ύστερα να κάνει μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είπαμε όμως, είχε αποφασίσει τον καλλιτεχνικό δρόμο που θα ακολουθούσε. Και το μόντελιγκ το ξεκίνησε για να βγάλει χαρτζιλίκι, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει μόνο στην πασαρέλα και στις φωτογραφίσεις. Η υποκριτική πάντα τον συνέπαιρνε και έτσι βρέθηκε στη Μέκκα του κινηματογράφου, το Λος Άντζελες. Στη συνέχεια ήρθαν παρουσιάσεις στο μουσικό κανάλι MAD, συμμετοχή στο remake της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», επιλεκτικές δουλειές στην πασαρέλα (όπως στο Athens Xclusive) και η… εκτόξευση με τους «Βασιλιάδες».

Από την πρώτη σκηνή το πανέμορφο ξανθό αγόρι έκανε τα κοριτσάκια να παραληρούν. Έγινε ο «βασιλιάς» της καρδιάς τους, την ίδια ώρα που οι γιαγιάδες τον βρίζουν στο δρόμο, αφού έπαιζε το ρόλο του κακού, του αλαζόνα, του εγωιστή. Και όταν ο απλός κόσμος σε ταυτίζει με το ρόλο σου, τότε έχεις ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες του. Ο Τόμας καθιερώνεται ως ο νέος ζεν πρεμιέ και αναγνωρίζεται το ταλέντο του. Τι άλλαξε στη ζωή του; Όπως εξομολογήθηκε πρόσφατα… τίποτα! «Όλα έμειναν τα ίδια. Ίδιοι φίλοι, ίδιες συνήθειες, ίδιες παρέες»…

tomas 6

Την ώρα που έγινε το τρομακτικό τροχαίο, ο Τόμας πήγαινε στο στούντιο παραγωγής του «Dr Cook!» με τον Γιάννη Λουκάκο. Συμμετείχε στην ομάδα των καλλιτεχνών που στην εκπομπή ο σεφ θα παρέδιδε εντατικά μαθήματα μαγειρικής. H είδηση πέφτει σαν κεραυνός! Κανείς δεν θέλει να πιστέψει τι έχει γίνει. Η εκπομπή αναβάλλεται και όλοι τρέχουν στο ΚΑΤ. Εκεί οι γονείς του, ο αδελφός του, η αγαπημένη του Ιωάννα, ο θείος του, οι φίλοι του, όλοι…

Όλοι αγωνιούν, όλοι προσεύχονται για το θαύμα…

tom3

Πηγή: pelop

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook