Τσοχατζόπουλος: Προσπάθησαν να με κάνουν σύγχρονη Ιφιγένεια

τσοχατζόπουλος-προσπάθησαν-να-με-κάν-49166

tsoxatzopoulosΛίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η μεγαλύτερη δίκη των τελευταίων ετών για σκάνδαλο διαφθοράς, ο βασικός πρωταγωνιστής Ακης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξη στη Real news και τον Γ. Ντουδεσκέα αναφέρεται για πρώτη φορά στις κρίσιμες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ, ενώ ισχυρίζεται ότι είναι στόχος πολιτικής δίωξης «δείχνοντας» τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Επιχείρησαν να με κάνουν σύγχρονη Ιφιγένεια ή βορά στο «Κολοσσαίο» ή αποδιοπομπαίο «τράγο». Σχεδιάζουν και σκευωρούν εναντίον μου από το 2007, με μια σειρά πολιτικών διώξεων».

Ο πρώην υπουργός κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι προσπαθούν να τον «θυσιάσουν στον βωμό της λαϊκής αντίδρασης» που ζητάει την τιμωρία πολιτικών τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες τις οποίες χαρακτηρίζει «ιστορίες για αγρίους» και σημειώνει ότι το σπίτι στην Δ. Αρεοπαγίτου αποκτήθηκε «νόμιμα, έγκυρα και με πλήρη διαφάνεια». Όσον αφορά τις μίζες που φέρεται να πήρε για την αγορά υποβρυχίων υποστήριξε «Ούτε εμβάσματα, ούτε μίζες υπήρχαν ή υπάρχουν στο γραφείο μου. Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ συμμετέχουν ουσιαστικά σε όλα, στρατηγικά και πολιτικά. Σας το λέω απλά: Δεν μπορούσε ο Άκης να αγοράζει υποβρύχια μόνος του».

Παράλληλα ο Α.Τσοχατζόπουλος ισχυρίζεται ότι ασκείται εκβιασμός με την προφυλάκιση της Β. Σταμάτη δηλώνει πως ήταν λάθος η αγορά του νεοκλασικού της Δ. Αρεοπαγίτου «Ο εκβιασμός εις βάρος μου προωθείται με την προφυλάκιση της γυναίκας μου και στηρίχθηκε στην «προκατασκευασμένη» δίωξη εναντίον μου, που για πρώτη φορά αναδείχθηκε στην «προκαταρκτική» επιτροπή της Βουλής». Επίσης υποστηρίζει ότι στο πόρισμα της δικαιοσύνης υπάρχει πολιτικό σχέδιο της εκ των προτέρων ενοχοποίησης του.

Πηγή:real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook