Τσαπάκος: Πού είναι τα λεφτά;

τσαπάκος-πού-είναι-τα-λεφτά-3191

Επιστολή του Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Χανίων Γιώργου Τσαπάκου προς το Γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργο Δεικτάκη από τον οποίο ζητά να του δοθούν στοιχεία για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί ο δήμος Χανίων.

Αναλυτικά αναφέρει:

Κύριε Γενικέ,

Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις, τόσο δικές μου όσο και άλλων συναδέλφων, στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, η Δημοτική Αρχή δεν μας δίνει ουδεμία απάντηση για το λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιεί διαγωνισμό για τα χρήματα που διατηρεί ο Δήμος σε τραπεζικά ιδρύματα, όπως προβλέπεται.

Η μόνη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι θα έκανε διαγωνισμό έως τέλος Ιουνίου 2012, πράγμα που έως σήμερα δεν έχει γίνει.

Στις 10 Αυγούστου 2012 (ΑΠ 68884/10-8-12, επισυνάπτεται) καταθέσαμε εγγράφως σχετικό ερώτημα προς την Δημοτική Αρχή, για το οποίο δεν έχουμε λάβει απάντηση έως και σήμερα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησα στις 4 Οκτωβρίου 2012 έκανα ερώτηση δημοσίως σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και δεν πήρα απάντηση, ενώ έχουν μεσολαβήσει τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Παρακαλώ όπως διερευνήσετε το θέμα για να μάθουμε επιτέλους όλοι οι Χανιώτες που βρίσκονται τελικά και σύμφωνα με ποιά διαδικασία τα χρήματα του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook