Τσίπρας: «Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται!»

τσίπρας-σύντροφοι-να-προσέχετε-τα-τη-99863

tsipras660_7Αποκάλυψη-βόμβα από τον Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε» φέρεται να είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους βουλευτές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν στην κορύφωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Αλέξης Τσίπρας προέβη στην αποκάλυψη ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχουν φέρει την Κουμουνδούρου σε ανοικτό πόλεμο με την κυβέρνηση. Λάδι στη φωτιά έριξε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου ότι ο κ. Τσίπρας αναδεικνύεται στον «καλύτερο συνήγορο» για τη ΧΑ και τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Αφρορμή για το σχόλιο αυτό του κυβερνητικού εκπροσώπου αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα στο Euronews σχετικά με την ποινική προδικασία για τη Χρυσή Αυγή.

«Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη, δικαιολογημένα δημιούργησε στην κοινή γνώμη το αίσθημα ότι η δικαστική απόφαση για τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα. Ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους. Θερμά συγχαρητήρια», σχολίασε ειρωνικά ο κ. Κεδίκογλου.

Απαντώντας η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για χάλκευση των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και για «πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης» των όσων είπε ο πρόεδρος του κόμματος για την απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με την απελευθέρωση των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

«Μέχρι χθες είχαμε την εντύπωση ότι η μονταζιέρα της ΝΔ δούλευε μόνο για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο κ. Κεδίκογλου φρόντισε να την αναβαθμίσει περιλαμβάνοντας και τον πρόεδρό του, χαλκεύοντας απόσπασμα συνέντευξης στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euronews», υπογράμμιζε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: Τσίπρας: Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα δικά σας – Να προσέχετε σύντροφοι |

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook