Τρεις φορές χρυσός ο Βαγγέλης Τζιβόπουλος

τρεις-φορές-χρυσός-ο-βαγγέλης-τζιβόπο-94360

vajΣτην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησε ο Βαγγέλης Τζιβόπουλος, ο οποίος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων Μάστερς του Αϊντχόβεν, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, στα τρία αγωνίσματα που έλαβε μέρος.

Ο σπουδαίος καταδύτης μας αναφέρθηκε στις μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του, τονίζοντας: «Ξεκίνησα μόνος μου αυτή την προσπάθεια, αφού ζω στη Νέα Υόρκη. Ο σπουδαίος Ελληνο-αμερικανός καταδύτης, Γκρεγκ Λουγκάνις, πίστεψε σε μένα και έτσι κατάφερα να επανέλθω στην αγωνιστική δράση μετά το 2008, όταν και είχα σταματήσει. Φέτος στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ κέρδισα με τον συναθλητή μου, το χρυσό μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις, όπως επίσης και 4 χρυσά στους Παναμερικανικούς αγώνες της Φλόριντα. Έτσι ένιωθα έτοιμος να πρωταγωνιστήσω και σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είχα πάρα πολύ άγχος σε όλα τα αγωνίσματα που μετείχα, με κατέβαλε μεγάλη κούραση από κάποιο σημείο και μετά και τα έκανα όλα μηχανικά. Είναι ό,τι πιο όμορφο να ανεβαίνεις τρεις φορές στην κορυφή με το εθνόσημο!

Τα 3 μετάλλια έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση σε όλους στο Αϊντχόβεν, αφού και σε μένα τον ίδιο έκανε εντύπωση το γεγονός πως με αντιμετώπιζαν σαν σταρ των αγώνων και με επευφημούσαν. Αυτό για μένα ήταν πολύ μεγάλη καταξίωση. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που τα κατάφερα όλα αυτά με τα ελληνικά χρώματα».

Πηγή: pamesports

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook