Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Σουμάχερ ενώ έκανε σκι

τραυματίστηκε-στο-κεφάλι-ο-σουμάχερ-ε-117006

 

soumaxerskiΟ επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 43χρονος άνδρας ήταν μόνος του τη στιγμή του ατυχήματος.

Η είδηση όπως ήταν φυσικό «πάγωσε» την Γερμανία, ενώ και τα μεγαλύτερα ξένα δίκτυα του κόσμου όπως το BBC, το CNN παρακολουθούν στενά το θέμα

  • Χτύπησε με το κεφάλι σε βράχο ο Μίκαελ

«Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη για τα αίτια του ατυχήματος. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν συνέβη εντός ή εκτός πίστας» δήλωσε ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ επιβεβαιώνοντας το ατύχημα και πρόσθεσε: «Έπεσε στις 11:07 τοπική (12:07 ώρα Ελλάδας) εκτός πίστας στο Μεριμπέλ. Φορούσε κράνος και χτύπησε σε βράχο. Οι τραυματιοφορείς βρίσκονταν κοντά του στις 11:15 τοπική. Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το Μουτιέ. Ήταν σοκαρισμένος, ανήσυχος, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Πιθανώς έχουμε να κάνουμε με ένα τραύμα στο κεφάλι, αλλά δεν είναι πολύ σοβαρό».

Ακόμα δεν έχει βγει κάποιο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook