Τραγωδία με ένα νεκρό από πυρκαγιά στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

τραγωδία-με-ένα-νεκρό-από-πυρκαγιά-στη-29045

fotia alikianosΤραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας Ρεθυμνιώτης, κάτοικος της παλιάς Πόλης, που έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στην οδό Λ. Μαβίλη.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα, όταν η Π.Υ. Ρεθύμνου ειδοποιήθηκε ότι σπίτι στην «καρδιά» του ιστορικού κέντρου είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο άτυχος άντρας εκτιμάται ότι είχε αποκοιμηθεί σε καρέκλα, έχοντας δίπλα του μία αναμμένη σόμπα για να ζεσταίνεται, ενώ στον δεύτερο όροφο του σπιτιού κοιμόταν η σύζυγος του.

Πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε ότι από τη σόμπα προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στις φλόγες. Την φωτιά κατάλαβε γρήγορα η σύζυγος του, η οποία βγήκε στο παράθυρο του πάνω ορόφου και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια τους γείτονες.

Οι κάτοικοι των διπλανών σπιτιών ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο μεταξύ προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά με δικά τους μέσα μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες. Στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της Π.Υ. με επικεφαλής το διοικητή της υπηρεσίας, Γιώργο Μαρκουλάκη, ενώ το ευτύχημα ήταν κατάφερε να βγει ζωντανή από το σπίτι η σύζυγος του θύματος.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την πυρκαγιά που πρόλαβε να κάψει ολοσχερώς το ισόγειο του σπιτιού.

 

Πηγή: goodnet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook