Το «Costa Magica» και το «Norwegian Jade» κατέπλευσαν σήμερα στο Ηράκλειο | Λαχτάρησαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου

το-costa-magica-και-το-norwegian-jade-κατέπλευσαν-σήμερα-18231

costa_magicaΚατακλύστηκε σήμερα το Ηράκλειο, από τους οκτώ χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν στο Νομό με τα δυο κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος, είχε διοργανώσει μια μικρή υποδοχή καλωσορίσματος με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, τσικουδιά και Κρητικά εδέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το πρώτο πλοίο με την ονομασία «Costa Magica» μετέφερε 3.336 επιβάτες και 969 μέλη πληρώματος, ενώ από το δεύτερο το «Norwegian Jade» αποβιβάστηκαν 2.802 επιβάτες και 1.027 μέλη πληρώματος.

Τα δυο κρουαζιερόπλοια, ήταν το καλύτερο δώρο για τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου, που είδε τις προθήκες των καταστημάτων του ν’ αδειάζουν και τα ταμεία του να γεμίζουν.

Στο μεταξύ αξέχαστη θα μείνει σε 15 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Costa Magica , η επίσκεψη στο Ηράκλειο καθώς συνοδεύτηκε από ατύχημα, ευτυχώς μικρής έκτασης.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τη μια το μεσημέρι οι 15 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, επιβιβάστηκαν σε τουριστικό λεωφορείο με προορισμό προγραμματισμένη ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Ενώ το λεωφορείο είχε προσεγγίσει την πύλη του Λιμανιού, δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα στο κλιματιστικό με αποτέλεσμα η καμπίνα να γεμίσει καπνούς και οι τουρίστες να αποβιβαστούν άρων – άρων από αυτό.

Η φωτιά που ξεσπασε συνέπεια του βραχυκυκλώματος στο όχημα περιορίστηκε άμεσα με φορητό πυροσβεστήρα ενώ κανείς από τους επιβαίνοντες δεν κινδύνευσε.

Στο σημείο έσπευσαν οι λιμενικές αρχές όπου διενεργούν έρευνες για το περιστατικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook