Το τέλος του κόσμου σε 100 μέρες!

το-τέλος-του-κόσμου-σε-100-μέρες-108638

Η μυθολογία των Βίκινγκ έχει ορίσει ότι το τέλος του κόσμου έρχεται σε κάτι λιγότερο από 100 ημέρες. Συγκεκριμένα, η 22α Φεβρουαρίου 2014 θεωρείται η τελευταία της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με τους Νορβηγούς ερευνητές, οι θεοί θα αρχίσουν να μαλώνουν μεταξύ τους, ο ουρανός θα στάζει δηλητήριο και στον πιο παγωμένο χειμώνα ο κόσμος θα τελειώσει. Όπως ισχυρίζονται ήδη διατρέχουμε τον πιο παγωμένο χειμώνα, οπότε το τέλος είναι κοντά.

Επίσης, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές των Βίκινγκ, οι αρχαίοι πολεμιστές πίστευαν ότι οι θεοί θα αρχίσουν να εκσφενδονίζουν μαγικά σφυριά ο ένας στον άλλο στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, καθώς ο Θορ, μπαμπάς του Οντίν, βρίσκει φρικτό θάνατο όταν κατασπαράσσεται από έναν λύκο που είναι η κύρια αιτία για την έλευση του Αρμαγεδδώνα.

Η αρχή του τέλους του κόσμου θα ηχήσει από μία ιερή τρομπέτα πολέμου, σύμφωνα με τους μελετητές του σκανδιναβικού πολιτισμού. Η μυθολογία υποστηρίζει ότι ο θεός Heimdallr θα φυσήξει τον μαγικό Gjallerhorn για να προειδοποιήσει για την επερχόμενη αποκάλυψη, το Ragnarok, δηλαδή τον χαμό των θεών. Αυτό θα ειδοποιήσει τους γιους του Οντίν, όπως ο Θορ, στο πεδίο της μάχης.

Οι αρχαίοι Σουηδοί, Δανοί και Νορβηγοί θεωρούσαν ότι πρώτα θα έρθει ένας παγωμένος χειμώνας, έπειτα κάθε ηθική θα χαθεί και πόλεμοι θα ξεσπάσουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Οι λύκοι θα φάνε τον ήλιο και τη σελήνη και ο πατέρας των θεών, Οντίν, θα γίνει λεία στα δόντια ενός λύκου. Μετά τον χαμό του Οντίν, ο κόσμος θα βυθιστεί στη θάλασσα, αλλά μετά θα επανέλθει σαν μία νέα ουτοπία!

Πηγή: real

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook