Το κορίτσι του James Bond αποκαλύπτεται

το-κορίτσι-του-james-bond-αποκαλύπτεται-5962

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι Ελληνίδα και είναι έστω και για ένα λεπτό το κορίτσι του James Bond στο Skyfall. Η πανέμορφη Ελληνίδα έφυγε από την Ελλάδα πριν από τέσσερα χρόνια κυνηγώντας το όνειρο στο Λονδίνο. Όπως η ίδια δήλωσε στο Status Νοεμβρίου, πήγε σε 300 οντισιόν, ενώ πήρε διθυραμβικές κριτικές για τη συμμετοχή της στην ταινία Berberian Sound Studio.

Τώρα συμμετέχει – έστω κι ένα λεπτό όταν για πολλές είναι όνειρο ζωής – στην 23η ταινία James Bond, Skyfall. «Είχα πάει για την οντισιόν την προηγούμενη Παρασκευή. Το πρωί της Δευτέρας με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «αύριο θα έρθει ένα αυτοκίνητο να σε πάρει, γιατί έχεις συνάντηση με τον Sam Mendes».»

Στο τέλος της συζήτησής τους, ο σκηνοθέτης της είπε: «Ο ρόλος είναι δικός σου. Θα τα πούμε στα γυρίσματα στην Τουρκία». Σχετικά με τα γυρίσματα και τον διάσημο Βρετανό πράκτορα 007, ή κατά κόσμος Daniel Craig; «Τι να πρωτοπώ για την εμπειρία των γυρισμάτων. Ο Daniel Craig ήταν υπέροχος, ευγενικός και με άφθονο χιούμορ. Και ο Sam Mendes, ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα στα γυρίσματα. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα λατρέψει το Skyfall, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη ταινία Bond», δηλώνει στο Status.Από την άλλη, η Τόνια δεν κρύβει το παράπονό της για τις κριτικές που έχει λάβει στην Ελλάδα για τη σύντομη συμμετοχή της στην ταινία. Με τίτλο «Τέτοιο κράξιμο που μου έχουν ρίξει στην Ελλάδα δεν το έχω φάει σε καμία άλλη χώρα», το περιοδικό Glam του Τύπου της Κυριακής φιλοξενεί συνέντευξη της 25χρονης καλλονής.

Για την πρεμιέρα του Skyfall η Τόνια είπε: «Ηταν μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία, η πιο μεγάλη πρεμιέρα που έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου. Αισθάνθηκα για πρώτη φορά τη βρετανική κουλτούρα, ιδιαίτερα τη στιγμή που μπήκε ο Κάρολος και ακούστηκε ο εθνικός ύμνος».

Η συνεργασία με τον Daniel Craig: «Είναι πολύ προσιτός και με χιούμορ άνθρωπος».

Για την ερωτική τους σκηνή τόνισε: «Ήταν αρκετά δύσκολο αρχικά γιατί δεν γνωριζόμασταν. Καταλήξαμε όμως να γελάμε».

Ενώ για την Ελλάδα και την κριτική που δέχθηκε επισήμανε: «Αυτό που με ενοχλεί στην Ελλάδα είναι το ότι αντί να σου πουν συγχαρητήρια, προσπαθούν να σε ρίξουν, να πουν κάτι κακό για να αισθανθούν αυτοί καλά με τον εαυτό τους.

Τέτοιο κράξιμο που μου έχουν ρίξει στην Ελλάδα δεν το έχω φάει σε καμία άλλη χώρα […] Έχω παίξει σε σημαντικές ταινίες, έχω συνεργαστεί με σπουδαίους σκηνοθέτες, έγραψε η εφημερίδα Guardian για μένα κι εδώ νομίζουν ότι είμαι απλώς ένα κορίτσι Bond. Δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το ψάξουν λίγο καλύτερα. Ισχύει αυτό που λένε ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της… Μας διακατέχει αυτή η μιζέρια».

Όσο για την άποψή της σχετικά με τον γάμο, την οικογένεια και τα παιδιά, η Τόνια είπε: «Δεν μου λέει κάτι ο γάμος, για εμένα ο γάμος είναι ένα πάρτι. Η έννοια της οικογένειας μου αρέσει πολύ. Μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο καλά, να έχεις παιδιά και να είσαι ευτυχισμένος. Το να παντρευτείς τι θα σου αλλάξει;

Ιδανικά θα ήθελα να βρω τον σύντροφο της ζωής μου με τον οποίο θα είμαστε συνοδοιπόροι. Όλοι το έχουμε ανάγκη».Και για τα μελλοντικά της σχέδια: «Ελπίζω να έχω μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο και μια οικονομική ασφάλεια που θα μου παρέχει κάποια πράγματα. Όχι ρούχα, σιχαίνομαι, για παράδειγμα, να πηγαίνω στα μαγαζιά και να δίνω 600 ευρώ για παπούτσια.

Θέλω να έχω λεφτά να κάνω πράγματα για εμένα και τους ανθρώπους γύρω μου. Τέλος, εύχομαι να έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια και να είμαι υγιής».

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook