Το δάκρυ του Άδωνι για τους δύο νεκρούς και το δράμα της μάνας τού τραυματία | Video

το-δάκρυ-του-άδωνι-για-τους-δύο-νεκρούς-105674

Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο υπουργός Υγείας το πρωί του Σαββα΄του. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στον Σκάι, όταν παρενέβη τηλεφωνικά η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, του τρίτου νεαρού ο οποίος δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο καθώς έχει ήδη υποβληθεί σε δύο σοβαρά χειρουργεία. Η μητέρα του θύματος είπε χαρακτηριστικά πως τα περισσότερα ζωτικά όργανα έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά και ήδη έχει αφαιρεθεί η σπλήνα. Ο υπουργός Υγείας, ακούγοντας το δράμα της μητέρας η οποία είναι μάνα τεσσάρων παιδιών και έχει ήδη χάσει άλλο ένα παιδί από μεσογειακή αναιμία, συγκινήθηκε και δάκρυσε μην μπορώντας να αρθρώσει λέξη.

Πηγή: real

 

 

 

 

2 thoughts on “Το δάκρυ του Άδωνι για τους δύο νεκρούς και το δράμα της μάνας τού τραυματία | Video

  1. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ……….
    ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ -ΑΔΩΝΙ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΝΕΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ..
    ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ -ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ 3 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..[ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ]
    1.Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    2.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗ [ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ], ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ [ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ] ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    3.ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ…ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ….ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ [ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ] ,ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΖΑΣΤΑVA….[ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ]..
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ..ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook