Το ανάποδο στεφάνι του Χρήστου Μαρκογιάννακη

το-ανάποδο-στεφάνι-του-χρήστου-μαρκογ-105257

Ανάποδο.Στεφάνι.ΜαρκογιαννάκηςΜπορεί να έχουν περάσει τρεις μέρες, όμως, τα παράταιρα των φετινών εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου, εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν!

O ακροατής του SUPER FM, Κ.Τ (τα στοιχεία του στη διάθεση του σταθμού) μας έστειλε το προσωπικό του σχόλιο για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, μια τελετή… αυστηρώς ιδιωτική, στην οποία πρόσβαση είχαν μόνο όσοι κατέθεταν στεφάνι (ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ).

«Ο υπεύθυνος Τελετάρχης που είχε κανονίσει ποια στεφάνια θα κατατεθούν και με ποια σειρά, πέταξε στη κυριολεξία τα στεφάνια δυο δημοτικών σχολείων στα σκουπίδια και έβαλε πρώτη μούρη των κομμάτων και διαφόρων άλλων. Δηλαδή η Νομαρχιακή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχει μεγαλύτερη αξία απ τα στεφάνια των παιδιών;» αναρωτιέται, για να συνεχίσει:

«Το αποκορύφωμα ήταν όταν γύρευε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στεφάνι να καταθέσει, αφού δεν είχε φροντίσει να εχει στεφανι (λάθος μάλλον των παρατρεχάμενων του) ο υπεύθυνος για τα στεφάνια ξήλωσε την κορδέλα απ το στεφάνι που στείλαν τα παιδιά για να δώσει το στεφάνι στο Μαρκογιαννάκη να το καταθέσει. ΖΗΤΩ το έθνος».

Και για του λόγου το αληθές… ιδού:

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιάννης Ιωαννίδης:

ioannidisΟ Μανούσος Βολουδάκης:

voloudakis1 voloudakis

Ο Κυριάκος Βιρβιδάκης:

virvidakis

Ο Γιώργος Σταθάκης:

stathakis1 stathakis

Ο Απ. Βουλγαράκης:

voulgarakis

Και γενικώς όλοι, παραλαμβάνουν τα στεφάνια τους «απ’ την καλή» και τα καταθέτουν επίσης «απ’ την καλή»

stefania

 

Όλοι, εκτός από έναν…

markogiannakis1

 

markogiannakis

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook