Το Εργατικό Κέντρο Χανίων στο πλευρό των απολυμένων του ΙΚΑ

το-εργατικό-κέντρο-χανίων-στο-πλευρό-τ-11799

ika xanionΤην συμπαράστασή του, στους 560 εργαζομένους του ΙΚΑ εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση,

«οι απολύσεις αυτές, έρχονται σε μια εποχή που το προσωπικό ήδη έχει μειωθεί εδώ και δυο χρόνια από το κύμα συνταξιοδοτήσεων που η ψήφιση των αντί-ασφαλιστικών Νόμων έχει δημιουργήσει, με συνέπεια την περαιτέρω ταλαιπωρία των ασφαλισμένων στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό Φορέα της χώρας.

Το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Χανίων, συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ΙΚΑ και καλούμε την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους υπουργούς της, να συνειδητοποιήσουν ότι τα προβλήματα των πολιτών και των εργαζομένων δεν λύνονται μέσα από τις υποσχέσεις, τις δηλώσεις, τις δεσμεύσεις και τα Δελτία Τύπου.

Απαιτούνται πράξεις! Τους καλούμε να τηρήσουν τα υποσχεθέντα και να δώσουν άμεσα οριστική λύση που ν΄αποκαθιστά τους επιτυχόντες των δυο διαγωνισμών.

Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και όχι στην αποδυνάμωση τους, όπως αυτή επιχειρείται με τις αποφάσεις της τρόικας και της τρικομματικής κυβέρνησης». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook