Του έκλεψε από το μαντρί τα γουρούνια και τα κουνέλια

του-έκλεψε-από-το-μαντρί-τα-γουρούνια-κ-115868

gourouniaΤο Χριστουγεννιάτικο του τραπέζι ήθελε όπως φαίνεται να εξασφαλίσει ένας 28χρονος που έκλεψε από το μαντρί 58χρονου δύο χοίρους και 15 κουνέλια.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε, το προηγούμενο Σάββατο ακόμη μία υπόθεση ζωοκλοπής, η οποία διαπράχθηκε, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από 28χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 54χρονου ημεδαπού, την 17/18.12.2013, άγνωστος δράστης, εισήλθε στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί σε αγροτική περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και αφαίρεσε δύο οικόσιτους χοίρους και δεκαπέντε  κουνέλια.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, προέκυψε ότι ο 28χρονος έχει διαπράξει τη συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας του 28χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι και έξι (6) κουνέλια (τα οποία  αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τον 54χρονο και του αποδόθηκαν).

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook