Τους Led Zeppelin τίμησε ο Μπαράκ Ομπάμα

τους-led-zeppelin-τίμησε-ο-μπαράκ-ομπάμα-11443

Όταν έχεις να συναγωνισθείς ονόματα όπως το θρύλο του Χόλιγουντ, Ντάστιν Χόφμαν, τον διάσημο παρουσιαστή Ντέιβιντ Λέτερμαν, το μοναδικό μπλουζίστα και συνθέτη του «Sweet Home Chicago» Μπάντι Γκάι και την αέρινη μπαλαρίνα Νατάλια Μακάροβα, το να τραβήξεις πάνω σου όλο το ενδιαφέρον είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, ειδικά όταν βραβεύεσαι παρέα με όλες αυτές τις διάνοιες από τον αμερικανό Πρόεδρο σε επίσημη τελετή στο Kennedy Center της Ουάσιγκτον.

Όμως για τους Led Zeppelin, τους επιζώντες δηλαδή, της τετραμελούς μπάντας των 70’s που έγραψε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο ροκ, δεν ήταν καθόλου δύσκολο, αφού ο ίδιος ο Πρόεδρος τους έβαλε στο επίκεντρο της εκδήλωσης σχολιάζοντας καυστικά τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Ξεκίνησε λέγοντας ότι «φέτος τιμώνται μερικοί εξαιρετικοί άνθρωποι που δεν έχουν καμία δουλειά στην ίδια σκηνή». Και κατόπιν απέτισε φόρο τιμής στους Led Zeppelin που βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά τους, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα που συμπεριφέρθηκαν καλά στον Λευκό Οίκο «δεδομένης της προϊστορίας τους στην καταστροφή δωματίων ξενοδοχείων και πρόκλησης χάους».

Ο Ομπάμα περιέγραψε τα πρόσωπα που τιμήθηκαν ως καλλιτέχνες «που μάς ενέπνευσαν να δούμε τα πράγματα με έναν νέο τρόπο, να ακούσουμε τα πράγματα διαφορετικά, να ανακαλύψουμε κάτι μέσα μας ή να εκτιμήσουμε πόσο πολύ ομορφιά υπάρχει στον κόσμο». «Είναι αυτή η μοναδική δύναμη που κάνει τις τέχνες τόσο σημαντικές» πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook