Τουρισμός: Θετικά μηνύματα για Χανιά και Ρέθυμνο από την Στοκχόλμη

τουρισμός-θετικά-μηνύματα-για-χανιά-κ-31907

Gallerian-GreenTourism-

160.000 επισκέπτες στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης για ελληνικούς προορισμούς και ξενοδοχεία. Στόχος η αύξηση πωλήσεων για την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Το εμπορικό κέντρο GALLERIAN φιλοξενεί ολόκληρο τον μήνα του Φεβρουαρίου έως και αρχές Μαρτίου – κάθε Παρασκευή και Σάββατο, περίπτερα με ελληνικούς προορισμούς και ξενοδοχεία. Μεγάλη ανταπόκριση των Σουηδών στην προώθηση των Χανίων και του Ρεθύμνου, έπεται και η παρουσίαση της Ρόδου στις 15-16.02.2013.

Το εμπορικό κέντρο Gallerian είναι στο κέντρο της Στοκχόλμης και αποτελεί το μεγαλύτερο σε κίνηση εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας με δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες. Στους χώρους του φιλοξενεί επώνυμα καταστήματα λιανικής, ένδυσης – υπόδησης, καφετέριες και εστιατόρια, σημεία ψυχαγωγίας για το κοινό κλπ.

Οι διερχόμενοι επισκέπτες του Gallerian προσεγγίζουν τους 160.000 τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και ακριβώς αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η καμπάνια για ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και ιδιώτες τουτουριστικού κλάδου.

RETHYMNO-gallerian

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται καμπάνια σε εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, και σύμφωνα με τις πρώτες παρουσιάσεις από τα Χανιά (Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, και Περιφερειακή Ενότητα Χανίων) όπως και από το Ρέθυμνο (Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνου και Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου) το ενδιαφέρον του κόσμου είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Το περίπτερο βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του εμπορικού κέντρου – ακριβώς στην κεντρική είσοδο του πολυκαταστήματος – στο Stockholm Tourist Information Desk. Σημαντικές συμμετοχές και από tour operators που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα, όπως από τον Apollo Kuoni, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες των ξενοδόχων και προορισμών με δικό τους προσωπικό και ειδικές προσφορές.

Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην North Events, η οποία ειδικεύεται στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά.

 

Πηγή: goodnet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook