Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο | Γιατρός δέχθηκε επίθεση από συγγενή ασθενούς στο Ηράκλειο

τον-έκαναν-μαύρο-στο-ξύλο-γιατρός-δέχθ-17146

giatrosΜε εμφανή τα σημάδια από την επίθεση εμφανίστηκε, σήμερα, στο νοσοκομείο, ο 45χρονος γιατρός, επιμελητής της Νευροχειρουργικής Κλινικής που χθες το βράδυ δέχτηκε άγρια επίθεση από το συνοδό ενός ασθενούς.

Το περιστατικό, σημειώθηκε το βράδυ των Χριστουγέννων, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου νοσοκομείου στο Ηράκλειο. Ο γιατρός Νίκος Μωραϊτης κλήθηκε από τη Νευροχειρουργική στο Παθολογικό προκειμένου να εξετάσει κάποιον ασθενή. Βλέποντας το γιατρό όμως, ο συνοδός του ασθενούς, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον τρεις φορές στο πρόσωπο, ενώ ακόμα και όταν ο 45χρονος γιατρός έπεσε στο πάτωμα, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά!

Αιτία; Η αναγκαιότητα που είχε παρουσιαστεί, πριν από περίπου 1,5 χρόνο, να μεταφερθεί στην Αθήνα ο παππούς του «θερμόαιμου» άνδρα, προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειογραφία, εξέταση που δεν πραγματοποιούνταν στο Ηράκλειο, αλλά ούτε και σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο παππούς, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, πήγε στην Αθήνα, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και – σημειωτέον – σώθηκε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον εγγονό του, ο οποίος το «κρατούσε μανιάτικο» στο 45χρονο γιατρό, κι έτσι βλέποντάς τον, εντελώς ξαφνικά του επιτέθηκε.

Ο 45χρονος γιατρός που χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα στο κεφάλι ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό είναι σοκαρισμένος από το συμβάν, ωστόσο στο πλευρό του έχει φυσικά τους συναδέλφους του αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δ.Μπρίμης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι γιατροί και ασθενείς βρίσκονται «από την ίδια πλευρά του ποταμού» και απηύθυνε έκκληση για ηρεμία, ενώ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου, Νίκος Κοκκίνης ανέφερε ότι μήνυση κατά του δράστη θα υποβάλλει και το νοσοκομείο.

Όσο για τον γιατρό, θύμα της επίθεσης, φεύγοντας σήμερα, από το νοσοκομείο, ερωτηθείς πώς αντέδρασαν τα παιδιά του, είπε δακρυσμένος, πως του ζητούν να φύγουν από την Κρήτη…

 

Πηγή: cretalive.gr

One thought on “Τον έκαναν μαύρο στο ξύλο | Γιατρός δέχθηκε επίθεση από συγγενή ασθενούς στο Ηράκλειο

  1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ… ……ΕΤΣΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑΣ…ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕ….ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ…..ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ..ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ….ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ////////// ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ..ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ…..//ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ AΠΟ ΤΗΝ Τ.V ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ »ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ» ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ‘Η ΑΚΟΥΝ ΣΤΑ »ΚΑΝΑΛΙΑ» ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΚΑ ΑΝΤΕΝΑ ΣΤΑΡ,ΚΛΠ….ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..Η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ κ.ΠΑΠΠΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 250.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ…. .ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ… Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΑΤΡΟΥ?///////////////////////////////// Υ.Γ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΟΤΑΝ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ.. Ο ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ[[ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ]] ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΑΜΟ……………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook